Germiyan İlköğretim Okulu Çeşme İzmir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Germiyan İlköğretim Okulu Çeşme İzmirGermiyan İlköğretim Okulu Hakkında - Germiyan İlköğretim Okulu Tanıtım - Germiyan İlköğretim Okulu Resimleri - Germiyan İlköğretim Okulu İletişim ![]() Germiyan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Germiyan İlköğretim Okulu İzmir Buca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Germiyan İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Germiyan İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Germiyan İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Germiyan İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Germiyan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Çeşme Okul Adresi : Çeşme İzmir Okul Telefonu : 0 232 715 23 91Okul Faks : 0 232 Okul Web Sitesi : http://germiyanilkogretim meb k12 tr/Okul E-Mail : 637092@meb k12 tr Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Germiyan İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|