|
|
Konu Araçları |
antalya, finike, ilköğretim, incirağacı, okulu |
İncirağacı İlköğretim Okulu Finike Antalya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İncirağacı İlköğretim Okulu Finike AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Incirağacı İlköğretim Okulu Hakkında - Incirağacı İlköğretim Okulu Tanıtım - Incirağacı İlköğretim Okulu Resimleri - Incirağacı İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri - Antalya Finikedeki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri Incirağacı İlköğretim Okulu Antalya Finike İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Incirağacı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Incirağacı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Incirağacı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Incirağacı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / FİNİKE Adı: INCİRAĞACI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Sahilkent Kasabası /Finike Antalya Telefon Numarası: 2428656132 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: Bilgi Yok Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|