![]() |
Aydınlıkevler Şehitler Anaokulu Tokat |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aydınlıkevler Şehitler Anaokulu TokatAydınlıkevler Şehitler Anaokulu Hakkında - Aydınlıkevler Şehitler Anaokulu Tanıtım - Aydınlıkevler Şehitler Anaokulu Resimleri - Aydınlıkevler Şehitler Anaokulu İletişim Bilgileri ![]() Aydınlıkevler Şehitler Anaokulu Tokat Niksar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TOKAT / NİKSAR Adı: AYDINLIKEVLER ŞEHİTLER ANAOKULU Adresi: AYDINLIKEVLER Telefon Numarası: 0(356)5278783 E-mail Adresi: 963270@niksaranaokulu ![]() ![]() ![]() Web Adresi:Aydınlıkevler Şehitler Anaokulu Okulumuz, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olarak, Niksarın Aydınlıkevler mevkiinde 12 Eylül 2005 tarihinde Eğitim-Öğretime başlamıştır ![]() 3-6 yaş çocukların eğitimini kapsamaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzda tam gün eğitim yapılmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÜCRET TESPİTİ; Her eğitim öğretim yılının sonunda ücret tespit komisyonunun verdiği kararla yapılır ![]() ![]() Okulumuzda Anne-Baba eğitimi programları planlanıp uygulanmaktadır ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|