|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
hüyük, ilköğretim, kasabası, konya, merkez, okulu, selki |
![]() |
Selki Kasabası Merkez İlköğretim Okulu Konya Hüyük |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Selki Kasabası Merkez İlköğretim Okulu Konya HüyükSelki Kasabası Merkez İlköğretim Okulu Hakkında - Selki Kasabası Merkez İlköğretim Okulu Tanıtım - Selki Kasabası Merkez İlköğretim Okulu Resimleri - Selki Kasabası Merkez İlköğretim Okulu İletişim ![]() Selkı Kas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Selki Kasabası Merkez İlköğretim Okulu Tarihi: Okulumuz 1945 tarihinden önce üç sınıflı mektep iken, 1945 yılında Selki lkokulu olarak kuruldu ![]() Köyümüz 1972 yılında kasaba olmuştur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1998 yılında okulumuz sekiz yıllık eğitime geçişle beraber Selki Merkez İlköğretim Okulu adını almıştır ![]() Okulumuzun bu yeni binası da çok çabuk yıprandığı ve meydana gelen küçük çaptaki depremden etkilendiği için eğitim yapılamaz raporu verilmiş yeni binanın yapımına başlanmıştır ![]() ![]() ![]() Okulumuzun tarihi 1940’lara dayandığı için 70 ![]() ![]() ![]() Selki Kasabası Merkez İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / HÜYÜK Adı: SELKI KAS ![]() Adresi: Selki Kasabasi Yeni Mah ![]() Telefon Numarası: 3325495194 Faks Numarası: 3325495194 E-mail Adresi: 712453@meb ![]() ![]() Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() Selki Kasabası Merkez İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|