|
|
Konu Araçları |
ağrı, balcılar, ilköğretim, karbasan, okulu, patnos |
Karbasan Balcılar İlköğretim Okulu Patnos Ağrı |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Karbasan Balcılar İlköğretim Okulu Patnos AğrıKarbasan Balcılar İlköğretim Okulu Hakkında - Karbasan Balcılar İlköğretim Okulu Tanıtım - Karbasan Balcılar İlköğretim Okulu Resimleri - Karbasan Balcılar İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Karbasan Balcılar İlköğretim Okulu Ağrı Patnos İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Karbasan Balcılar İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Karbasan Balcılar İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Karbasan Balcılar İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Karbasan Balcılar İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AĞRI / PATNOS Adı: KARBASAN BALCILAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Karbasan Balcılar Köyü Telefon Numarası: 5352115013 E-mail Adresi :Bilgi Yok Web Adresi :Bilgi Yok Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|