![]() |
Çavuşlar İlköğretim Okulu Dörtdivan Bolu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çavuşlar İlköğretim Okulu Dörtdivan BoluÇavuşlar İlköğretim Okulu Hakkinda - Çavuşlar İlköğretim Okulu Tanitimi - Çavuşlar İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Çavuşlar İlköğretim Okulu Resimleri ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz 1987 yılında Çavuşlar Mah ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adres: Çavuşlar Mah ![]() ( Yeniçağa Bolu Yolu Üzeri ) Tel : 374 331 20 85 E-mail: 879655@meb ![]() ![]() Kurumun Tarihçesi Okulumuz 1987yılında Çavuşlar mahallesi Hatipler mevkiinde 3 derslikli ilkokul olarak açılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2003-2004 eğitim-öğretim yılında Halk Eğitim Hizmet Binası olarak kullanılan, eski orta okul binası; Semiha ŞAKİR Vakfı tarafından tadilatı yapılarak,kalorifer sistemi döşenmiş olarak eğitim-öğretimin hizmetine sunulmuştur ![]() ![]() ![]() Şu anda okulumuz 2007-2008 öğretim yılında 1-5 ![]() ![]() ![]() ![]() Kurumun Misyonu Temel hedefimiz olan en iyi olma duygusunu her zaman canlı tutmak, toplam kalite yolculuğunda öncü olmak, öğrendiklerimizi ülkemizin gelişmesi ve kalkınması için kullanmak, bizi biz yapan bilinci oluşturmak misyonumuz olacaktır ![]() ![]() ![]() Kurumun Vizyonu Türk milletinin kültürel değerlerini benimseyen, Atatürk İlke ve İnkîlaplarına sahip çıkan, insan haklarına saygılı ve insanlığın ortak mirasını koruma bilincine ulaşmış, çağdaş uygarlığın yapıcı, yaratıcı ve seçkin ortağı olmaya aday; düşünen, soran ve sorgulayan, öğrenmeyi, öğrendiklerini kullanabilmeyi ilke edinmiş bireyler yetiştirmek vizyonumuzdur ![]() ![]() ![]() Kurumun Ilkeleri Çavuşlar İlköğretim Okulu hepimizindir ![]() Biz bir kalite yolcusuyuz ![]() ![]() Biz birbirimizle olan ilişkilerimizde insana saygıyı esas alır, insana, insan olduğu için saygı gösteririz ![]() Okulumuzda öğrenmenin yollarını kavramak, düşünebilme yeteneklerimizi geliştirmek temel ihtiyaç olarak kabul edilir ![]() Değişim ve gelişmeye açık, yozlaşmaya kapalıyız ![]() Değişimde çevremize rehber olabilmek bize güven ve güç, çalışmalarımıza hız verecektir ![]() Okulumuzda her birey öğrenmede yardımlaşma ve dayanışma bilincindedir ![]() Biz çalışmalarımızı bir ekip ruhuyla sürdürürüz ![]() ![]() ![]() Hiçbir şeyin mükemmel olmadığını bilerek, sürekli mükemmeli arayacağız ![]() Bilginin gücünü kavrayan, buna inanan; bilgiye ulaşmak için araştırma yapmayı benimseyen, araştırma yapanları destekleyen ve bu amaçla, teknolojik gelişmeleri okulumuza kazandırmayı bir zorunluluk olarak algılarız ![]() Sağlıklı ve güvenli bir ortamda sağlıklı kuşaklar yetiştirmeyi temel ilke olarak kabul ediyoruz ![]() Hepimiz sevgi havuzunu oluşturan bir damlayız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|