|
|
Konu Araçları |
adana, feke, ilköğretim, inderesı, mansurlu, okulu |
Mansurlu İnderesı İlköğretim Okulu Feke Adana |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mansurlu İnderesı İlköğretim Okulu Feke AdanaMansurlu Inderesı İlköğretim Okulu Hakkında - Mansurlu Inderesı İlköğretim OkuluTanıtım - Mansurlu Inderesı İlköğretim Okulu Resimleri - Mansurlu Inderesı İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Mansurlu Inderesı İlköğretim Okulu Adana Feke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Mansurlu Inderesı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Mansurlu Inderesı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Mansurlu Inderesı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Mansurlu Inderesı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADANA / FEKE Adı: MANSURLU INDERESI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Mansurlu Köyü inderesi Telefon Numarası: 3227542051 Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|