Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ali, dua, duâi, yüce

Duâ-İ Âli (Yüce Duâ)

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Duâ-İ Âli (Yüce Duâ)

Ya Rahman! Ya Rahim!
Sana dua ediyorum Senden afv-ü mağfiret diliyorum
Allah'ım!
Seni dilimle, kalbimle her an anıyorum
Seni 99 isminle çağırıyor, bin bir sıfatına sığınıyorum
Sen işiticisin, bilensin esirgeyip-bağışlayansın
Senden başka kapı yok ki gideyim
Senden başka dergah yok ki yöneleyim
Bütün varlığımla sana geldim
Ellerim havada, gözlerim semada; Diz çöktüm sana döndüm
Artık duamızı kabul, indinde makbul eyle
Adem (as): Rabbimiz! Biz kendimize zulm ettik, eğer bağışlamaz ve bize acımazsan mutlaka ziyan edenlerden oluruz demişti
Ben de diyorum
İbrahim (as): Beni yaratan ve bana doğru yolu gösteren O'dur Beni yediren içiren O'dur Hastalandığım zaman bana şifa veren O'dur Rabbim! Bana hikmet ver ve beni iyiler zümresine kat Bana, sonra gelecekler içinde iyilikle anılmak nasip eyle! Beni Naim Cennetinin varislerinden kıl! demişti
Ben de diyorum
Lut (as): Şu fesatçılar güruhuna karşı bana yardım eyle demişti
Ben de diyorum
Musa (as): Beni bağışla demişti
Ben de diyorum
Süleyman (as): ey Rabbim! Beni, tarafından hayırlı bir nesil bağışla Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin demişti
Ben de diyorum
Yusuf (as): Ey gökleri ve yeri yaratan! Sen dünya da ahirette de benim sahibimsin Beni müslüman olarak öldür ve beni salihler arasına kat! demişti
Ben de diyorum
İsa (as): Sen benim içimdekini bilirsin Halbuki ben senin zatında olanı bilmem Gizlilikleri eksiksiz bilen yalnızca sensin demişti
Ben de diyorum
Ey Rabbim! Gerçek şu ki: Biz, Rabbimize iman edin! diye seslenen bir davetçiyi, Peygamberi, Kur'an'ı işittik, hemen itaat ettik Artık bizim günahlarımızı bağışla Kötülüklerimizi ört, ruhumuzu iyilerle beraber al, ey Rabbimiz!
Rabbimiz! Bize peygamberlerin vasıtasıyla va'dettiklerini de ikram et ve kıyamet gününde bizi rezil rüsvay etme
AMİN
Velhamdülillahi rabbil alemin vessalatü vesselâmu âlâ seyyidina Muhammüdün ve âlâ alihi veeshabini ecmein

wwwspatyomcom
Kaynak: Sırlarıyla Namaz Öğreniyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com