|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balıkesir, bilgileri, gebeçınar, ilköğretim, ivrindi, okulu |
![]() |
Gebecınar İlköğretim Okulu Bilgileri İvrindi Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gebecınar İlköğretim Okulu Bilgileri İvrindi BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir İvrindi'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Gebecınar İlköğretim Okulu Tanıtımı - Gebecınar İlköğretim Okulu Okulu Resimleri - Gebecınar İlköğretim Okulu Hakkında OKULUMUZUN TARİHÇESİ Gümeli Köyü ,Balıkesir ili İvrindi ilçesi Korucu nahiyesine bağlı olup,ile 74 km, ilçeye 37 km ,Korucu nahiyesine 17 km uzaklıktadır ![]() ![]() Okulumuz ilk defa ‘’GÜMELİ İLKOKULU’’ adıyla ,köy tüzel kişiliğine ait bir binada ,1938 yılında tek derslikli ,tek öğretmenli ve üçüncü sınıfa kadar eğitim vererek faaliyete başlamıştır ![]() 1945 yılında eğitim öğretime ara verilmiş, 1961 yılında tek derslikli,tek öğretmenli olarak eğitim öğretim faaliyetine tekrar başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gebecınar İlköğretim Okulu Balıkesir İvrindi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / İVRİNDİ Adı: GEBECINAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Gebeçinarköyü Ivrindi Balikesir Telefon Numarası: Bilgi Yok Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: BALIKESİR - İVRİNDİ - Gumelı İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|