|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
horasanlı, ilköğretim, izzettin, karatay, konya, okulu, yusuf |
![]() |
Yusuf İzzettin Horasanlı İlköğretim Okulu Karatay Konya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yusuf İzzettin Horasanlı İlköğretim Okulu Karatay KonyaYusuf İzzettin Horasanlı İlköğretim Okulu Hakkında - Yusuf İzzettin Horasanlı İlköğretim Okulu Tanıtım - Yusuf İzzettin Horasanlı İlköğretim Okulu Resimleri - Yusuf İzzettin Horasanlı İlköğretim Okulu İletişim Yusuf Izzettın Horasanlı İlköğretim Okulu Konya Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Yusuf İzzettin Horasanlı İlköğretim Okulu Tarihçesi: 1987 Yılında Yusuf İzzettin Horasanlı Varisleri tarafından arsası verilerek, Devlet Vatandaş işbirliği ile binası yapılmış ![]() ![]() Yusuf İzzettin Horasanlı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / KARATAY Adı: YUSUF IZZETTIN HORASANLI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Keçeciler Cd ![]() ![]() Telefon Numarası: 3322336759 Faks Numarası: E-mail Adresi: izzettinhorasanliioo@gmail ![]() Web Adresi: - Yusuf İzzettin Horasanlı İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|