|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ali, bayırlar, güzelbahçe, ilköğretim, izmir, okulu |
![]() |
Ali Bayırlar İlköğretim Okulu Güzelbahçe İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ali Bayırlar İlköğretim Okulu Güzelbahçe İzmirAli Bayırlar İlköğretim Okulu Hakkında - Ali Bayırlar İlköğretim Okulu Tanıtım - Ali Bayırlar İlköğretim Okulu Resimleri - Ali Bayırlar İlköğretim Okulu İletişim ![]() Ali Bayırlar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 1964 yılında Kıbrıs’ta şehit düşen Yüzbaşı Cengiz TOPEL adına, Özel İdare tarafından bir ilkokul binası yapılmış, aynı binada 1972 yılında Güzelbahçe Ortaokulu açılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1 Şubat 1988’de, “Kendi okulunu kendin yap” kampanyasına katılarak 9 derslikli binamızı yaptıran hayırsever vatandaşımız Ali BAYIRLAR’ın adı Valilik makamı tarafından okulumuza verilmiştir ![]() Okulumuza , artan öğrenci sayısına cevap verebilmek için 1995 yılında 9 derslikli, şimdi C blok olarak adlandırılan bina ilave edilmiştir ![]() GENEL BİLGİ Okulumuz, mavi ile yeşilin buluştuğu bir ilçe olan Güzelbahçe’de , deniz kıyısında yer almaktadır ![]() İlçemiz, İzmir Körfezi’nin güneyindedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ali Bayırlar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Güzelbahçe Okulun Telefonu: (232) 234 21 32 (pbx) Okulun Faksı: (232) 234 21 32/8 Okulun Adresi: Yalı Mah ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 334981@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Ahmet ALPASLAN Okulun Ulaşım Bilgileri: İzmir Merkez Ve Üçkuyulardan Otobüs Ve Minibüs Mevcut Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ali Bayırlar İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|