Karaburun İlköğretim Okulu Karaburun İzmir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Karaburun İlköğretim Okulu Karaburun İzmirKaraburun İlköğretim Okulu Hakkında - Karaburun İlköğretim Okulu Tanıtım - Karaburun İlköğretim Okulu Resimleri - Karaburun İlköğretim Okulu İletişim Karaburun İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Ilçemizde önceleri bulunan Yatili Ilkögretim bölge okulu su anki lisemizin bulundugu binada hizmet vermekte iken okulun kapatilmasi sonucunda önceleri ilkokul sonralari ise ilkögretim okulu haline dönüsmüstür Okulumuzun su anki kullandigi bina 1972 yilinda hizmete girmistirYetersizlik nedeniylede 1982 yilinda ek bir bina daha hizmete açilmistir Okulumuz 2010 yilinda 401 ögrenci ve 26 ögretmen kadrosuyla egitim ögretime devam etmektedir Karaburun İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Karaburun Okulun Telefonu: 2327313038 Okulun Faksı: 2327313038 Okulun Adresi: izmir Cad Okulun Web Adresi: http://wwwkaraburunioomebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Emrullah Deniz Okulun Ulaşım Bilgileri: İzmir Üçkuyular Ve Otogardan Öinibüs Ve Otobüs Mevcut Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Karaburun İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|