Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
avni, balıkesir, bilgileri, burhaniye, ilköğretim, okulu, özpolat

Avni Özpolat İlköğretim Okulu Bilgileri Balıkesir Burhaniye

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Avni Özpolat İlköğretim Okulu Bilgileri Balıkesir Burhaniye

Balıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Burhaniye'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Avni Özpolat İlköğretim Okulu Tanıtımı - Avni Özpolat İlköğretim Okulu Resimleri - Avni Özpolat İlköğretim Okulu Hakkında

OkulumuzunTarihçesi

Okulun Tarihçesi: Okulumuz arsası ilçemiz eşrafından ,Burhaniye Belediyesi ‘nin 2 Belediye başkanı Hilmi Efe varislerinden olan ve ilçemizde Esatoğulları namı ile bilinen Ersevinç Erçetin, Metin Erçetin ve anneleri Ayşe Erçetin tarafından bağışlanmıştırokulumuz arsası 7953 metre karedir
İlk binamız hayırsever iş adamı Avni Özpolat tarafından yaptırılmış olup 1991 yılında hizmete girmiştir Okulumuz ismini de bu iş adamından almıştır Bu binada 5 derslik ve iki idare binası mevcuttur Şu an ana okulu olarak bina hizmet vermektedir
Yeni binamız ise Burhaniye Kaymakamı Bekir Şahin Tütüncü ‘ün girişimleri ile il özel idaresinden 500000 tl aktarılması ile 2006 başında köye hizmet getirme birliğince ihale edilmiş, Mart ayında inşaat başlamış ve Ekim ayında tamamlanmıştır 10 kasım 2006 tarihinde yeni binaya yerleşilmeye başlanmış ve 1 aralık 2006 tarihinde Balıkesir Valisi Selahattin Hatipoğlu ‘nun katılımıyla açılmıştır
Okulumuzun ism iAvni Özpolat iken 2009-2010 Eğitim öğretim yılında İlçe kamakamlığı tarafından alınan karar ile Bahçelievler İlköğretim Okulu olarak değişmiştir
Fiziksel Özellikleri: Okulumuz , Zemin kat, 1kat ve 2 kat olmak üzere 3 kattan oluşmaktadır
Avni Özpolat İlköğretim Okulu Balıkesir Burhaniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Avni Özpolat İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Avni Özpolat İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Avni Özpolat İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Avni Özpolat İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: AVNİ ÖZPOLAT İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: AVNİ ÖZPOLAT İLKOĞRETİM OKULU

Telefon Numarası: 2664125548

Faks Numarası: 2664223733

E-mail Adresi: 652250@mebk12tr

Web Adresi: BALIKESİR - BURHANİYE - Avni Özpolat İlköğretim Okulu
biz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com