|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
avni, balıkesir, bilgileri, burhaniye, ilköğretim, okulu, özpolat |
![]() |
Avni Özpolat İlköğretim Okulu Bilgileri Balıkesir Burhaniye |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Avni Özpolat İlköğretim Okulu Bilgileri Balıkesir BurhaniyeBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Burhaniye'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Avni Özpolat İlköğretim Okulu Tanıtımı - Avni Özpolat İlköğretim Okulu Resimleri - Avni Özpolat İlköğretim Okulu Hakkında OkulumuzunTarihçesi Okulun Tarihçesi: Okulumuz arsası ilçemiz eşrafından ,Burhaniye Belediyesi ‘nin 2 ![]() ![]() ![]() İlk binamız hayırsever iş adamı Avni Özpolat tarafından yaptırılmış olup 1991 yılında hizmete girmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() Yeni binamız ise Burhaniye Kaymakamı Bekir Şahin Tütüncü ‘ün girişimleri ile il özel idaresinden 500 ![]() ![]() ![]() Okulumuzun ism iAvni Özpolat iken 2009-2010 Eğitim öğretim yılında İlçe kamakamlığı tarafından alınan karar ile Bahçelievler İlköğretim Okulu olarak değişmiştir ![]() Fiziksel Özellikleri: Okulumuz , Zemin kat, 1 ![]() ![]() ![]() Avni Özpolat İlköğretim Okulu Balıkesir Burhaniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / BURHANİYE Adı: AVNİ ÖZPOLAT İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: AVNİ ÖZPOLAT İLKOĞRETİM OKULU Telefon Numarası: 2664125548 Faks Numarası: 2664223733 E-mail Adresi: 652250@meb ![]() ![]() Web Adresi: BALIKESİR - BURHANİYE - Avni Özpolat İlköğretim Okulu ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|