|
|
Konu Araçları |
aydın, bilgileri, ertuğrul, gazi, ilköğretim, kuyucak, okulu |
Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu Bilgileri Kuyucak Aydın |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu Bilgileri Kuyucak AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Kuyucak'taki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu Resimleri - Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu Hakkında ERTUĞRUL GAZİ İLKÖĞRETİM OKULU Okul Kodu 283190 Okul Müdürü ATIF YILDIZ Telefon 0 (256) 371 4497 Fax E-Posta İnternet Adresi Adres PERSONEL BİLGİLERİ Müdür Yardımcısı YUSUF ÇOŞKUN Öğretmen Memur Yardımcı Hizmetli ŞUBE ve ÖĞRENCİ SAYILARI Şube Sayısı Öğrenci Sayısı BİNA BİLGİLERİ Derslik Sayısı Atölye ve İşlik Sayısı Fen Laboratuarı BT Sınıfı Konferans Salonu Spor Salonu Yemekhane Misafirhane LOJMAN BİLGİLERİ Lojman Adeti Lojman Bilgisi İL ve İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK İl Merkezine Uzaklık 57 İlçe Merkezine Uzaklık 0 Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu Aydın Kuyucak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / KUYUCAK Adı: ERTUĞRUL GAZİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Ertuğrulgazi ilköğretim Okulu Kuyucak Telefon Numarası: 2563714497 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi: Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|