|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balıkesir, bilgileri, borezlı, burhaniye, ilköğretim, okulu |
![]() |
Borezlı İlköğretim Okulu Bilgileri Burhaniye Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Borezlı İlköğretim Okulu Bilgileri Burhaniye BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Burhaniye'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Borezlı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Borezlı İlköğretim Okulu Resimleri - Borezlı İlköğretim Okulu Hakkında BÖREZLİ İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK MİSYONUMUZ Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek ![]() İBÖREZLİ İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK VİZYONUMUZ Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak ![]() Borezlı İlköğretim Okulu Balıkesir Burhaniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / BURHANİYE Adı: BOREZLI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Börezli Köyü Burhaniye Balikesir Telefon Numarası: 2664218009 E-mail Adresi: 652477 ![]() ![]() ![]() Web Adresi: BALIKESİR - BURHANİYE - Borezlı İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|