Bağyurdu Cumhuriyet İlköğretim Okulu Kemalpaşa İzmir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bağyurdu Cumhuriyet İlköğretim Okulu Kemalpaşa İzmir

Bağyurdu Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında - Bağyurdu Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtım - Bağyurdu Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Bağyurdu Cumhuriyet İlköğretim Okulu İletişim

Bağyurdu Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Bağyurdu Cumhuriyet İlköğretim Okulu 1966 yılında eğitim öğretime başlamıştır 1997 yılına kadar 5 sınıflı ilkokul olarak hizmet veren okulumuz zorunlu eğitimin 8 yıla çıkarılmasıyla 1997 den itibaren 8 yıllık ilköğretim okuluna dönüşmüştür 2004-2005 eğitim öğretim yılında ek bina yapılmış olup şu an çift binada eğitim öğretim hizmetlerine devam etmektedir Bağyurdu Beldesi özellikle kiraz, üzüm,şeftali, kestane, vişne, susam gibi ürünlerin yetiştirildiği küçük bir beldedir Sosyal ve kültürel faaliyetler bakımından oldukça zengin bir yapıya sahiptir Yeni açılan çok amaçlı salonda değişik branşlarda sportif aktiviteler yürütülmektedir Beldede bir halı saha da mevcutturBelde de 2 İlköğretim okulu ve 1 lise bulunmaktadırAyrıca Halilbeyli Köyü de beldemize bağlanmış olup beldemizin bir mahallesi olmuştur, burada da 1 ilköğretim okulu bulunmaktadırBeldemizde ulaşım sorunu yokturESHOT otobüslerinin yanı sıra özel dolmuşlarda Bağyurdu-Kemalpaşa-İzmir arasında çalışmaktadırBeldemiz Manisa ili Turgutlu ilçesine de 10 km uzaklıkta olup buraya da ulaşım sorunu bulunmamaktadır

Öğrenci Sayısı : 259+32(Anasınıfı):291
Öğretmen Sayısı :11
İdareci Sayısı :2 (1 Müdür 1 Müdür Yardımcısı)
Bina Derslik Sayısı :2 bina (11 derslik,1 fen ve teknoloji laboratuarı,1 bilgisayar laboratuarı,1 kütüphane)
Sportif Etkinlikler :Basketbol, Voleybol, Atletizm, Masa Tenisi, Futbol

Bağyurdu Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bulunduğu İlçe: Kemalpaşa
Okulun Telefonu: 2328841026
Okulun Faksı: 2328841026
Okulun Adresi: CUMHURİYET MAH HANÖNÜ SOK NO:16
Okulun Web Adresi:
Okulun E-Posta Adresi:
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri: İl'e uzaklık : 50 km, İlçe'ye uzaklık : 22 km
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Bağyurdu Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri :

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com