|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bağyurdu, cumhuriyet, ilköğretim, izmir, kemalpaşa, okulu |
![]() |
Bağyurdu Cumhuriyet İlköğretim Okulu Kemalpaşa İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bağyurdu Cumhuriyet İlköğretim Okulu Kemalpaşa İzmirBağyurdu Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında - Bağyurdu Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtım - Bağyurdu Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Bağyurdu Cumhuriyet İlköğretim Okulu İletişim ![]() Bağyurdu Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Bağyurdu Cumhuriyet İlköğretim Okulu 1966 yılında eğitim öğretime başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öğrenci Sayısı : 259+32(Anasınıfı):291 Öğretmen Sayısı :11 İdareci Sayısı :2 (1 Müdür 1 Müdür Yardımcısı) Bina Derslik Sayısı :2 bina (11 derslik,1 fen ve teknoloji laboratuarı,1 bilgisayar laboratuarı,1 kütüphane) Sportif Etkinlikler :Basketbol, Voleybol, Atletizm, Masa Tenisi, Futbol Bağyurdu Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Kemalpaşa Okulun Telefonu: 2328841026 Okulun Faksı: 2328841026 Okulun Adresi: CUMHURİYET MAH ![]() ![]() Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: İl'e uzaklık : 50 km, İlçe'ye uzaklık : 22 km Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Bağyurdu Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|