|
|
Konu Araçları |
ilköğretim, izmir, kiraz, okulu, zeybekler, örencik |
Örencik Zeybekler İlköğretim Okulu Kiraz İzmir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Örencik Zeybekler İlköğretim Okulu Kiraz İzmirÖrencik Zeybekler İlköğretim Okulu Hakkında - Örencik Zeybekler İlköğretim Okulu Tanıtım - Örencik Zeybekler İlköğretim Okulu Resimleri - Örencik Zeybekler İlköğretim Okulu İletişim Örencik Zeybekler İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Orencık Zeybekler İlköğretim Okulu İzmir Kiraz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Orencık Zeybekler İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Orencık Zeybekler İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Orencık Zeybekler İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Orencık Zeybekler İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Örencik Zeybekler İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Kiraz Okulun Telefonu: 232 575 30 06 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: 637689@mebk12tr Okulun Müdürü: Ali Gülcü Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Örencik Zeybekler İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|