|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
arif, bilgileri, canpoyraz, ilköğretim, manisa, okulu, turgutlu |
![]() |
Arif Canpoyraz İlköğretim Okulu Bilgileri Turgutlu Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Arif Canpoyraz İlköğretim Okulu Bilgileri Turgutlu ManisaArif Canpoyraz İlköğretim Okulu Hakkında - Arif Canpoyraz İlköğretim Okulu Tanıtım - Arif Canpoyraz İlköğretim Okulu Resimleri - Arif Canpoyraz İlköğretim Okulu İletişim ![]() Arif Canpoyraz İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz Ergenekon Mahallesi Fatih caddesi üzerindedir ![]() ![]() ![]() 2000 Yılında dersliğin birisine Bilişim Teknolojileri sınıfı kurulmuştur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fiziksel Özellikleri: OKULUN BİNA DURUMU : Okulumuzda bir binadan oluşmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() LABORATUVAR : Labaratuarda yeteri kadar araç gereç mevcuttur ![]() ![]() Tepegöz, Projeksiyon, CD Çalar, Video, TelevizyonLevhalar, Tepegöz için Slaytlar Fen Bil ![]() ![]() ![]() Tüm deneylere uygun malzemeBirinci kademe için; Hayat Bilgisi ve Teknoloji deney araçları ![]() BİLİŞİM-BİLGİSAYAR : Bilişim bilgisayar sınıfımız faaliyettedir ![]() ![]() ![]() OKUL VE SINIF KİTAPLIKLARI : Okulumuzda Kütüphane bulunmakta ve faal durumdadır ![]() ![]() kayıtları yapılmaktadır ![]() Sınıflarımızda da öğrenci yaş seviyelerine uygunve bizzat sınıf öğrencileri ve sınıf-sınıf rehber öğretmenleri-sınıf Türkçe öğretmenleri tarafından temin edilen kitaplıklar mevcuttur ![]() ![]() ATELYE DURUMU : Okulumuzda Fen ve Teknoloji Dersi için Atölye mevcuttur ![]() DEPO ANBAR VE ARŞİV : Okulumuz da depo ve ambarımız yoktur ![]() ![]() SPOR SALONU : Okulumuzun spor salonu yoktur ![]() ![]() Okul Bahçesinde voleybol,yakan top ve basketbol sahaları çizilerek oluşturulmuştur ![]() İDARE ODALARI : Okulumuzda toplam iki idare odası mevcuttur ![]() Müdür Odası birinci katta , Müdür Yardımcısı Odası ise Zemin katta hizmet vermektedir ![]() DİĞER SOSYAL FAALİYETLER İÇİN AYRILMIŞ OLAN YERLER: Spor odası,Kitaplık, Konferans Salonu, okul kantini, Okul Bahçesi BAHÇENİN ALANI: Bahçenin alanı yaklaşık 2500 metrekare kadar vardır ![]() Okul bahçesi ağaçlandırıldı ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Canpoyraz İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Turgutlu Okulun Telefonu: (236) 312 99 42 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://acanpoyraziok ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: arifcanpoyraz@gmail ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Arif Canpoyraz İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|