Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arif, bilgileri, canpoyraz, ilköğretim, manisa, okulu, turgutlu

Arif Canpoyraz İlköğretim Okulu Bilgileri Turgutlu Manisa

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Arif Canpoyraz İlköğretim Okulu Bilgileri Turgutlu Manisa

Arif Canpoyraz İlköğretim Okulu Hakkında - Arif Canpoyraz İlköğretim Okulu Tanıtım - Arif Canpoyraz İlköğretim Okulu Resimleri - Arif Canpoyraz İlköğretim Okulu İletişim

Arif Canpoyraz İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz Ergenekon Mahallesi Fatih caddesi üzerindedir1995 Yılında Hayırsever Hasan Canpoyraz Tarafından yapılmıştır 18 derslikli olarak faaliyete geçen okulumuza daha sonra Bahçesine Kantin ve Konferans Salonu İlavesi yapılmıştır

2000 Yılında dersliğin birisine Bilişim Teknolojileri sınıfı kurulmuştur İlk müdürü görevlendirme olarak Mustafa Öz'dür Daha Sonra yine Görevlendirme olarak Ahmet KÜÇÜK ve Leyla KIRAN Müdür olarak görev yapmışlardır08091999 tarihinde Haluk TOSUN okul müdürü olarak atanmıştır31072010 tarihine kadar görev yapmıştır Halen müdürlüğünü Orhan KUZEY yapmaktadır Halen okulumuz İlköğretim Okulu olarak, bir Müdür, Bir Müdür yardımcısı, 515 öğrenci, 24 Öğretmen ile hizmet vermektedir

Fiziksel Özellikleri:

OKULUN BİNA DURUMU : Okulumuzda bir binadan oluşmaktadır mevcuttur Zemin ile birlikte üç kat ve 18 derslik olarak hizmet vermektedir Ayrıca Müdür ve müdür yardımcısı odaları, öğretmenler odası , memur ve Rehberlik odaları bulunmaktadır

LABORATUVAR : Labaratuarda yeteri kadar araç gereç mevcuttur Fen ve Teknoloji öğretmenleri ve diğer ilgili öğretmenler yeri ve zamanı geldiğinde kullanılmaktadır

Tepegöz, Projeksiyon, CD Çalar, Video, TelevizyonLevhalar, Tepegöz için Slaytlar Fen BiliçinTepegöz için Slaytlar Sosyal Biliçin

Tüm deneylere uygun malzemeBirinci kademe için; Hayat Bilgisi ve Teknoloji deney araçları

BİLİŞİM-BİLGİSAYAR : Bilişim bilgisayar sınıfımız faaliyettedir 16 öğrenci 1 öğretmen bilgisayarıyla, beyaz tahtası, projeksiyonu ile faaliyettedirSınıflarımızın bir çoğunda ve odalarımızın her birinde en az bir internet bağlantısı mevcuttur

OKUL VE SINIF KİTAPLIKLARI : Okulumuzda Kütüphane bulunmakta ve faal durumdadırİlgili öğretmen ve öğrenciler isteyenlere istedikleri kitaplarıincelemeleri ve evlere okumak maksadıyla vermektedirlerİsteyen veli ve diğer kişilerin kütüphaneye verdiği kitaplarkullanılmak üzere kabul edilmekte ve kitaplık demirbaşına
kayıtları yapılmaktadır

Sınıflarımızda da öğrenci yaş seviyelerine uygunve bizzat sınıf öğrencileri ve sınıf-sınıf rehber öğretmenleri-sınıf Türkçe öğretmenleri tarafından temin edilen kitaplıklar mevcuttur bu kitaplıklardanda ilgili sınıfın sınıf öğrencileride kitap alıp okuyabilmektedirler

ATELYE DURUMU : Okulumuzda Fen ve Teknoloji Dersi için Atölye mevcuttur

DEPO ANBAR VE ARŞİV : Okulumuz da depo ve ambarımız yoktur Küçük bir oda Arşiv Odası düzenlenmiştir

SPOR SALONU : Okulumuzun spor salonu yoktur Öğrencilerin giyinme yeri olarak birinci katta bir bölme çevirme usulü ile oluşturulup kullanılmaktadır

Okul Bahçesinde voleybol,yakan top ve basketbol sahaları çizilerek oluşturulmuştur

İDARE ODALARI : Okulumuzda toplam iki idare odası mevcuttur
Müdür Odası birinci katta , Müdür Yardımcısı Odası ise Zemin katta hizmet vermektedir

DİĞER SOSYAL FAALİYETLER

İÇİN AYRILMIŞ OLAN YERLER: Spor odası,Kitaplık, Konferans Salonu, okul kantini, Okul Bahçesi

BAHÇENİN ALANI: Bahçenin alanı yaklaşık 2500 metrekare kadar vardır
Okul bahçesi ağaçlandırıldıÖğrencilerin kullanıma uygun olarak bahçede banklar bulunmaktadırBahçe alanında uygun bir yerde öğrenci wcleri kantin ve konferans salonu bulunmkatadırBahçe ve çevre güzelleştirme ekibi kurularak bu alanda çalışmalar devam etmektedir

Arif Canpoyraz İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Turgutlu
Okulun Telefonu: (236) 312 99 42
Okulun Faksı:
Okulun Adresi:
Okulun Web Adresi: http://acanpoyraziokmebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: arifcanpoyraz@gmailcom
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Arif Canpoyraz İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com