|
|
Konu Araçları |
burunağıl, ilköğretim, konya, kulu, mustafa, okulu, yıldırım |
Burunağıl Mustafa Yıldırım İlköğretim Okulu Kulu Konya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Burunağıl Mustafa Yıldırım İlköğretim Okulu Kulu KonyaBurunağıl Mustafa Yıldırım İlköğretim Okulu Hakkında - Burunağıl Mustafa Yıldırım İlköğretim Okulu Tanıtım - Burunağıl Mustafa Yıldırım İlköğretim Okulu Resimleri - Burunağıl Mustafa Yıldırım İlköğretim Okulu İletişim Burunağıl Mustafa Yıldırım İlköğretim Okuluulu Konya Kulu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Burunağıl Mustafa Yıldırım İlköğretim Okuluulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Burunağıl Mustafa Yıldırım İlköğretim Okuluulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Burunağıl Mustafa Yıldırım İlköğretim Okuluulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Burunağıl Mustafa Yıldırım İlköğretim Okuluulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Burunağıl Mustafa Yıldırım İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / KULU Adı: BURUNAĞIL MUSTAFA YILDIRIM İLKÖĞRETİM OKULUULU Adresi: BURUNAĞILİOO-KULU Telefon Numarası: 3326587276 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - Burunağıl Mustafa Yıldırım İlköğretim Okulu Resimleri: biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|