|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ilköğretim, izmir, kemalpaşa, kızılca, okulu, yukarı |
![]() |
Yukarı Kızılca İlköğretim Okulu Kemalpaşa İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yukarı Kızılca İlköğretim Okulu Kemalpaşa İzmirYukarı Kızılca İlköğretim Okulu Hakkında - Yukarı Kızılca İlköğretim Okulu Tanıtım - Yukarı Kızılca İlköğretim Okulu Resimleri - Yukarı Kızılca İlköğretim Okulu İletişim ![]() Yukarı Kızılca İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Kemalpaşa ilçesine yaklaşık 10km uzaklıkta bulunan yeşili, temiz havası ve doğası ile dikkati çeken Yukarıkızılca Beldesinde 1897 yıllarında Rüştiye olarak yapılan binasında eğitim-öğretime başlayan okulumuz, eski ve köklü bir geçmişe sahiptir ![]() 1975-76 eğitim-öğretim yılında eski ilkokul binamızda eğitime başlayan ortaokul ise daha sonra eski karakol binasına, oradan belediyenin dükkan olarak inşa ettirdiği binalarda ve en son1989-90 eğitim-öğretim yılında da Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 6 derslikli olarak yaptırılan yeni binasına taşınmıştır ![]() Halen Yukarıkızılca İlköğretim Okulu olarak eğitim-öğretimine devam eden okulumuzun 2008/2009 eğitim-öğretim yılı itibari ile ana sınıfı ile beraber toplam 237 kayıtlı öğrencisi olup, 2 idareci, 5 branş, 5 sınıf, 1 ana sınıfı, 1 4-b sözleşmeli branş, 3 ücretli öğretmenimizle hizmet vermektedir ![]() Okulumuz ana binası 5 derslik olup ikili öğretim yapmakta ve okulumuz bahçesinde prefabrik ana sınıfı ve kantin binası bulunmaktadır ![]() Okulumuz köy yerleşim yerinin biraz dışında, çam ormanına sıfır olup, geniş ve yeşillendirilmiş bahçesi ile iyi bir eğitim-öğretim ortamı oluşturmaktadır ![]() Beldemiz halkı genelde kiraz, zeytin yetiştiriciliği yapmakta, hayvancılık ile uğraşanlarda bulunmaktadır ![]() Yukarı Kızılca İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Kemalpaşa Okulun Telefonu: 2328715007 Okulun Faksı: 2328715007 Okulun Adresi: YUKARİKİZİLCA BELDESİ Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Yukarı Kızılca İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|