Cumhuriyet İlköğretim Okulu Didim Aydın

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cumhuriyet İlköğretim Okulu Didim Aydın

Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Okulu Tanıtımı - Aydın Didim'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında

::Okulumuzun Tarihçesi ve Fiziki Yapısı::
Okulumuz Eskiköy ya da Yoran diye adlandırılan ilk yerleşim bölgesindedirOkulumuz adını Cumhuriyetinin ilanının 5yılında kurulan Cumhuriyetimizden almıştır Bu bölgede eğitim ihtiyacının ortaya çıkmasıyla eski bir Rum evi 1928 yılında okul olarak faaliyete geçirilmiştir 3 odası 3 sınıf olarak değerlendirilmiştir Açıldığı yıllarda 3 derslikte birleştirilmiş sınıf olarak hizmet vermiştir

Okulumuz 1945 yılında çıkan yangın sonunda kullanılamaz duruma gelmiştir Köy halkının katkılarıyla yeniden onarılarak hizmete devam etmiştir
Yerleşik nüfusun sürekli artması, mevcut binanın çok eski olması sebebiyle 1986 yılında Belediye, Koruma Derneği, Okul Aile Birliği, halk ve esnafın katkılarıyla tadilata alınmıştır 3 derslikli binanın dayanıklılığının arttırılması amacıyla ahşap taban ve çatı kaldırılmıştırYerine kolon ve kirişlerle desteklenerek bu günkü şeklini almıştır
1995 yılına kadar 3 derslik 4wc si olan okulumuz , 2002 yılına kadar 9 derslik daha eklenerek 12 dersliğe çıkarıldı
Bu dönemlerde okuyan öğrencilerimiz şu anda Didim de Belediye Başkanı ve meclis üyeleri, hakim, savcı, doktor, öğretmen ve esnaf olarak Didim'e hizmet vermektedirler

Cumhuriyet İlköğretim Okulu Aydın Didim İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Cumhuriyet İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: Cumhuriyet löo-Didim

Telefon Numarası: 2568110266

Faks Numarası: Bilgi Yok

E-mail Adresi : 423351@mebk12tr

cumhuriyet_i_o_o@hotmailcom

Web Adresi: Cumhuriyet İlköğretim Okulu

wwwdidimcumhuriyetk12tr

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com