![]() |
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Didim Aydın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cumhuriyet İlköğretim Okulu Didim AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Okulu Tanıtımı - Aydın Didim'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında ::Okulumuzun Tarihçesi ve Fiziki Yapısı:: ![]() ![]() Okulumuz Eskiköy ya da Yoran diye adlandırılan ilk yerleşim bölgesindedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz 1945 yılında çıkan yangın sonunda kullanılamaz duruma gelmiştir ![]() ![]() Yerleşik nüfusun sürekli artması, mevcut binanın çok eski olması sebebiyle 1986 yılında Belediye, Koruma Derneği, Okul Aile Birliği, halk ve esnafın katkılarıyla tadilata alınmıştır ![]() ![]() ![]() 1995 yılına kadar 3 derslik 4wc si olan okulumuz , 2002 yılına kadar 9 derslik daha eklenerek 12 dersliğe çıkarıldı ![]() Bu dönemlerde okuyan öğrencilerimiz şu anda Didim de Belediye Başkanı ve meclis üyeleri, hakim, savcı, doktor, öğretmen ve esnaf olarak Didim'e hizmet vermektedirler ![]() Cumhuriyet İlköğretim Okulu Aydın Didim İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / DİDİM Adı: CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Cumhuriyet löo-Didim Telefon Numarası: 2568110266 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi : 423351@meb ![]() ![]() cumhuriyet_i_o_o@hotmail ![]() Web Adresi: Cumhuriyet İlköğretim Okulu www ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|