Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
avanos, ilköğretim, koç, mahmat, murat, nevşehir, okulu, şehit

Mahmat Şehit Murat Koç İlköğretim Okulu Nevşehir Avanos

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mahmat Şehit Murat Koç İlköğretim Okulu Nevşehir Avanos

Mahmat Şehit Murat Koç İlköğretim Okulu Hakkında - Mahmat Şehit Murat Koç İlköğretim Okulu Tarihçesi- Mahmat Şehit Murat Koç İlköğretim Okulu Resimleri - Mahmat Şehit Murat Koç İlköğretim Okulu Tanıtım - Mahmat Şehit Murat Koç İlköğretim Okulu İletişim

Okulumuz 1948 yılında öğretime açılmış olup şimdiki binaya 1986 yılında taşınmış halen aynı binada eğitim öğretime devam edilmektedir

OKULUMUZ Mahmat Kasabasının Bağlarbaşı Mahallesinde ve kasabanın merkezi bir konumundadır Kasabanın Avanos İlçesine uzaklığı 25 km, Nevşehire uzaklığı 40 km ve Kayseriye uzaklığı ise 60 km dir Kasabanın içinden Avanos-Kalaba-Kayseri karayolu geçer

Okulumuzda halen 1 müdür,2 müdür yardımcısı ve 9 öğretmen ile bir hizmetli görev yapmaktadır
Okulumuz 1948 yılında öğretime açılmış olup şimdiki binaya 1986 yılında taşınmış halen aynı binada eğitim öğretime devam edilmektedir
MİSYONUMUZ;
yeni eğitim programları doğrultusunda öğrencilerimizin tam öğrenmelerini sağlamak,onların bilgiyi araştırıp bulan ve kullanabilen bireyler haline gelmesinde yardımcı olmak, becerilerini keşfedip onlara kendine güven ve üretken insanlar olmalarında yardımcı olmak ve 21yüzyılda topluma uyumlu bireyler yetiştirmektir
Ayrıca yönetici,öğretmen,öğrenci ve velilerin barışık olduğu ve katılıma isteki olduğunda başarının artacağına inanıyoruz
Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kurucusu Ulu Önder Atatürkün çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkarmayı hedeflediği Türkiye idealine ulaşmayı ilke edinen demokratik,laik,sosyal bir hukuk devleti olan Cumhuriyetimizin bu temel değerlerine inanan ve temel değerlere saygılı öğrencileri yetiştirmeyi kendimize hedef edindik
VİZYONUMUZ ise;
öğretmenlerimizin, yardımcı personellerimizin rahat ve huzurlu bir ortamda çalışarak başarıyı arttıracağına inanır ve bu ortamı sağlamya çaılşırız
Öğrencilerimizin zekalarının gelişebilir özellikte ve öğrenmeye karşı istekli ve belirli bir öğrenme potansiyeline sahip olduğuna inanırız
Ezberlemek yerine araştırıp öğrenmenin önemli olduğuna inanır ve gerekli ortamı hazırlamaya gayret ederiz
Başarının ekip çalışması ile elde edileceğine inanır , teşvik ve ödüllendirme ile artacağını bilir ve özveriyle başarı için çalışırız
OKULUMUZ
Mahmat Kasabasının Bağlarbaşı Mahallesinde ve kasabanın merkezi bir konumundadırKasabanın Avanos İlçesine uzaklığı 25 km ,Nevşehire uzaklığı 40 km ve Kayseriye uzaklığı ise 60 km dirKasabanın içinden Avanos-Kalaba-Kayseri karayolu geçerUlaşımla ilgili sorunu yokturÖğretmenlerimiz Avanos ilçesinde ikamet etmekte olup okulumuzun düzenli öğretmen servisi vardır Okulumuzun bahçesinde iki katlı bir lojmanı vardırAvanosta ise ev kiraları sobalı evlerde 100-250 YTL , kaloriferli evlerde ise 250-300YTL arasında değişmektedir

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: MAHMAT ŞEHİT MURAT KOÇ İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: MAHMAT KASABASI
Telefon Numarası: 3845316029
MAHMAT ŞEHİT MURAT KOÇ İLKÖĞRETİM OKULU

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com