|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
avanos, ilköğretim, koç, mahmat, murat, nevşehir, okulu, şehit |
![]() |
Mahmat Şehit Murat Koç İlköğretim Okulu Nevşehir Avanos |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mahmat Şehit Murat Koç İlköğretim Okulu Nevşehir AvanosMahmat Şehit Murat Koç İlköğretim Okulu Hakkında - Mahmat Şehit Murat Koç İlköğretim Okulu Tarihçesi- Mahmat Şehit Murat Koç İlköğretim Okulu Resimleri - Mahmat Şehit Murat Koç İlköğretim Okulu Tanıtım - Mahmat Şehit Murat Koç İlköğretim Okulu İletişim Okulumuz 1948 yılında öğretime açılmış olup şimdiki binaya 1986 yılında taşınmış halen aynı binada eğitim öğretime devam edilmektedir ![]() OKULUMUZ Mahmat Kasabasının Bağlarbaşı Mahallesinde ve kasabanın merkezi bir konumundadır ![]() ![]() ![]() Okulumuzda halen 1 müdür,2 müdür yardımcısı ve 9 öğretmen ile bir hizmetli görev yapmaktadır ![]() Okulumuz 1948 yılında öğretime açılmış olup şimdiki binaya 1986 yılında taşınmış halen aynı binada eğitim öğretime devam edilmektedir ![]() MİSYONUMUZ; yeni eğitim programları doğrultusunda öğrencilerimizin tam öğrenmelerini sağlamak,onların bilgiyi araştırıp bulan ve kullanabilen bireyler haline gelmesinde yardımcı olmak, becerilerini keşfedip onlara kendine güven ve üretken insanlar olmalarında yardımcı olmak ve 21 ![]() ![]() Ayrıca yönetici,öğretmen,öğrenci ve velilerin barışık olduğu ve katılıma isteki olduğunda başarının artacağına inanıyoruz ![]() Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kurucusu Ulu Önder Atatürkün çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkarmayı hedeflediği Türkiye idealine ulaşmayı ilke edinen demokratik,laik,sosyal bir hukuk devleti olan Cumhuriyetimizin bu temel değerlerine inanan ve temel değerlere saygılı öğrencileri yetiştirmeyi kendimize hedef edindik ![]() VİZYONUMUZ ise; öğretmenlerimizin, yardımcı personellerimizin rahat ve huzurlu bir ortamda çalışarak başarıyı arttıracağına inanır ve bu ortamı sağlamya çaılşırız ![]() Öğrencilerimizin zekalarının gelişebilir özellikte ve öğrenmeye karşı istekli ve belirli bir öğrenme potansiyeline sahip olduğuna inanırız ![]() Ezberlemek yerine araştırıp öğrenmenin önemli olduğuna inanır ve gerekli ortamı hazırlamaya gayret ederiz ![]() Başarının ekip çalışması ile elde edileceğine inanır , teşvik ve ödüllendirme ile artacağını bilir ve özveriyle başarı için çalışırız ![]() OKULUMUZ Mahmat Kasabasının Bağlarbaşı Mahallesinde ve kasabanın merkezi bir konumundadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: NEVŞEHİR / AVANOS Adı: MAHMAT ŞEHİT MURAT KOÇ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: MAHMAT KASABASI Telefon Numarası: 3845316029 MAHMAT ŞEHİT MURAT KOÇ İLKÖĞRETİM OKULU |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|