|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, çorlu, ilköğretim, okulu, reşadiye, tekirdağ |
![]() |
Reşadiye İlköğretim Okulu Bilgileri Çorlu Tekirdağ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Reşadiye İlköğretim Okulu Bilgileri Çorlu TekirdağÇorlu Reşadiye İlköğretim Okulu Hakkında - Reşadiye İlköğretim Okulu Tanıtımı - Reşadiye İlköğretim Okulu Erişim bilgileri - Reşadiye İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Reşadiye İlköğretim Okulu Tekirdağ Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Reşadiye İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Reşadiye İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Reşadiye İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TEKİRDAĞ / ÇORLU Adı: REŞADİYE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ÇOBAN ÇEŞME MAH ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 2826529131 Faks Numarası: 2826536064 OKULUN TARİHÇESİ: Bakanlığımız, Tekirdağ İli Çorlu İlçesi Reşadiye Mahallesi Çoban Çeşme Mevkii 69 Pafta, 744 Ada ve 54 Parsele kayıtlı ve 2781m2'lik arsada 15/10/1990 tarihinde 15 Derslikli okul yapılmasına karar verdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OKULUMUZUN VİZYONU: Okulumuz kendini bil ilkesi ile ifade edilen felsefeyi benimsiyerek, içerisine aldığı her öğrencinin mezun olduğu güne kadar kafasında seçmek istediği meslekle ilgili net bir fikir oluşmuş ve yaşamı boyunca kendisi için bir gelişim kendini ifade etme aracı olarak her türlü ilgi alanını bulmuş bireyler yetiştirmeyi hedeflemektedir ![]() ![]() İLKELERİMİZ: * Öğrenci merkezli eğitim ![]() * Grup halinde çalışma ve gelişim ![]() * Yeterliliklerinin ve sınırlarının farkında olmak ![]() * Teknolojiyi kullanabilen bireyler yetiştirmek ![]() * Çevreyle sürekli iletişim ![]() * Eğitim öğretim süreci boyunca etkileri ve tepkileri sürekli kontrol ![]() OKULUMUZUN MİSYONU: Okulumuz çevresinden gelen öğrencileri meslek okulları yada akademik kariyeri hedefleyen diğer ortaöğretim kurumlarına hazırlayan, bünyesine aldığı öğrenciyi tüm özellikleriyle en iyi şekilde tanıyıp kendisini ifade edebileceği meslek dalına yönlendirmeyi hedefleyen bir ilköğretim okuludur ![]() ![]() ![]() ![]() Detaylı Bilgi için Tıklayınız webrehberi ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|