|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
fethiye, ilköğretim, karslıoğlu, kaymakam, muğla, mustafa, okulu |
![]() |
Kaymakam Mustafa Karslıoğlu İlköğretim Okulu Fethiye Muğla |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kaymakam Mustafa Karslıoğlu İlköğretim Okulu Fethiye MuğlaKaymakam Mustafa Karslıoğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Kaymakam Mustafa Karslıoğlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Kaymakam Mustafa Karslıoğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Kaymakam Mustafa Karslıoğlu İlköğretim Okulu İletişim ![]() Kaymakam Mustafa Karslıoğlu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 1999 yılının Mart ayında Patlangıç Taşyaka mevkiinde ve etrafındaki yerleşim yerlerinde hiç okul olmamasını , öğrencilerin uzağa gitmesini ve burada okul sorunu olduğunu gören İlçe Kaymakamı Mustafa Karslıoğlu'nun bu mevkiide büyük gayretlerle arsa temin etmesiyle sağlamış olduğu mahalli imkan ve destek ile okul yeri hazırlanarak 1 Nisan 1999 tarihinde inşaata başlanmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() VİZYONUMUZ İlköğretim okullarının en iyisi olabilmek için her türlü rekabet koşulları içerisinde, gelişim ve değişimlere odaklı atılımlar yaparak, ilçemizin, öğrencilerimizin, velilerimizin ve çalışanlarımızın gurur duyacağı bir marka haline gelmektir ![]() MİSYONUMUZ Çağdaş eğitim metotları ve yaklaşımları ışığında;milli değerlerine bağlı,bedenen,ruhen sağlıklı,vatanını ve milletini seven,kişilik sahibi,özgür ve özgün düşünce gücüne sahip,insan haklarına saygılı,yaratıcı,teşebbüs cesareti ve kabiliyeti olan,ailesine,çevresine ve devletine karşı sorumluluklarını bilen bireyler yetiştirmektir ![]() Kaymakam Mustafa Karslıoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Fethiye Okulun Telefonu: 252 6111200 Okulun Faksı: 252 6111201 Okulun Adresi: BAHA ŞIKMAN CADDESİ, ÖLÜDENİZ YOLU ÜZERİ YÜKSEK OKUL ARKASI PATLANGIÇ Okulun Web Adresi: http://karsliogluioo ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 816559@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: İl Merkezine Uzaklığı 120 - İlçe Merkezine Uzaklığı Merkez Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Kaymakam Mustafa Karslıoğlu İlköğretim Okuluv Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|