Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
fethiye, ilköğretim, karslıoğlu, kaymakam, muğla, mustafa, okulu

Kaymakam Mustafa Karslıoğlu İlköğretim Okulu Fethiye Muğla

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kaymakam Mustafa Karslıoğlu İlköğretim Okulu Fethiye Muğla

Kaymakam Mustafa Karslıoğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Kaymakam Mustafa Karslıoğlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Kaymakam Mustafa Karslıoğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Kaymakam Mustafa Karslıoğlu İlköğretim Okulu İletişim

Kaymakam Mustafa Karslıoğlu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

1999 yılının Mart ayında Patlangıç Taşyaka mevkiinde ve etrafındaki yerleşim yerlerinde hiç okul olmamasını , öğrencilerin uzağa gitmesini ve burada okul sorunu olduğunu gören İlçe Kaymakamı Mustafa Karslıoğlu'nun bu mevkiide büyük gayretlerle arsa temin etmesiyle sağlamış olduğu mahalli imkan ve destek ile okul yeri hazırlanarak 1 Nisan 1999 tarihinde inşaata başlanmıştır 5 aylık bir süre içinde 21 derslik okulun inşaata ve gerekli demirbaşı ve mefruşatı tamamlamak suretiyle 14091999 tarihinde törenle hizmete açılmıştır

VİZYONUMUZ

İlköğretim okullarının en iyisi olabilmek için her türlü rekabet koşulları içerisinde, gelişim ve değişimlere odaklı atılımlar yaparak, ilçemizin, öğrencilerimizin, velilerimizin ve çalışanlarımızın gurur duyacağı bir marka haline gelmektir

MİSYONUMUZ

Çağdaş eğitim metotları ve yaklaşımları ışığında;milli değerlerine bağlı,bedenen,ruhen sağlıklı,vatanını ve milletini seven,kişilik sahibi,özgür ve özgün düşünce gücüne sahip,insan haklarına saygılı,yaratıcı,teşebbüs cesareti ve kabiliyeti olan,ailesine,çevresine ve devletine karşı sorumluluklarını bilen bireyler yetiştirmektir

Kaymakam Mustafa Karslıoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bulunduğu İlçe: Fethiye
Okulun Telefonu: 252 6111200
Okulun Faksı: 252 6111201
Okulun Adresi: BAHA ŞIKMAN CADDESİ, ÖLÜDENİZ YOLU ÜZERİ YÜKSEK OKUL ARKASI PATLANGIÇ
Okulun Web Adresi: http://karsliogluioomebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: 816559@mebk12tr
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri: İl Merkezine Uzaklığı 120 - İlçe Merkezine Uzaklığı Merkez
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Kaymakam Mustafa Karslıoğlu İlköğretim Okuluv Resimleri :

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com