|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
afyonkarahisar, bilgileri, değirmenayvalı, ilköğretim, merkez, okulu |
![]() |
Değirmenayvalı İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Afyonkarahisar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Değirmenayvalı İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez AfyonkarahisarDeğirmenayvalı İlköğretim Okulu Hakkında - Değirmenayvalı İlköğretim Okulu Tanıtım - Değirmenayvalı İlköğretim Okulu Resimleri - Değirmenayvalı İlköğretim Okulu İletişim ![]() Değirmenayvalı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz adını bulunduğu kasabadan almıştır ![]() ![]() ![]() Okulumuzda 1 müdür 1 müdür yardımcısı 5 sınıf öğretmeni 6 branş öğretmeni 2 anasınıfı öğretmeni ve 1 hizmetli olmak üzere toplam 16 personel bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Değirmenayvalı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: 272 245 73 99 Okulun Faksı: Okulun Adresi: DEĞİRMENAYVALI KASABASI Okulun Web Adresi: http://degirmenayvali ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 438034@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Kasabamız Afyonkarahisar'a 8 km uzaklıkta olup; Karayolları karşısından Belediyeye ait otobüsler hareket etmektedir ![]() ![]() Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Değirmenayvalı İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|