|
|
Konu Araçları |
antalya, bedriye, bileydi, ilköğretim, merkez, okulu |
Bedriye Bileydi İlköğretim Okulu Merkez Antalya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bedriye Bileydi İlköğretim Okulu Merkez AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Bedriye Bileydi İlköğretim Okulu Hakkında - Bedriye Bileydi İlköğretim Okulu Resimleri - Antalya Merkezdeki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bedriye Bileydi İlköğretim Okulu Bilgileri Bedriye Bileydi Okulu yaptıran kişidir BEDRİYE BİLEYDİ İLKÖĞRETİM OKULU’NUN YAPlLlŞI VE YAPTIRANIN KISA ÖZ GEÇMİŞİ Bedriye Bileydi İlköğretim Okulu, Antalya İli Merkez İlçe Konyaaltı Belediyesi'nin Liman Mahallesi’ndedir Okulumuz, 13 derslik, 1 Fen ve Teknoloji Laboratuarı, 1 Bilgi Teknolojileri sınıfından oluşan ana binada eğitim-öğretim vermektedir Bedriye Bileydi İlköğretim Okulu'nun üzerinde oturduğu arsayı Bedriye BİLEYDİ hanımefendi bağışlamış olup, okulun yapımını da kendisi üstlenmiş ve tamamlamıştır 1994- 1995 Eğitim-Öğretim yılında Anadolu Mahalli İdareler Meslek Lisesi olarak eğitim-öğretime başlamış olan okulumuz 1998 -1999 yılında İlköğretim Okulları statüsüne alınmış ve o günden bu güne bu statüde devam edegelmiştir Bedriye BİLEYDİ hanımefendi 1904 yılında Antalya'da doğmuştur 1926 yılında Abdi BİLEYDİ ile evlenmiş olup, Adnan ,İrfan, Turan ve Bilgül adlarında 4 çocuğu olmuştur 15 Aralık 2001 yılında vefat etmiştir VİZYONUMUZ * Vizyonumuz:"Sevgi, sabır, hoşgörü ve paylaşma" sloganını benimsemiş, ilke ednmiş bir okul olarak, karşımızdakine sevgiyle, hoşgörüyle yaklaşır, onunla sabırla ilgilenir ve her şeyi paylaşırız * Amacımız : Tüm öğrencilerimizin başarısını arttırmakBaşarılı ve başarısız öğrenciler arasındaki seviye farkını azaltmaktır * Stratejimiz : Bütün öğrenciler öğrenebilir MİSYONUMUZ * Biz Bedriye Bileydi İlköğretim Okulu olarak, bütün öğrencileri kendi düzeylerinde öğrenmelerini sağlayarak onları bir sonraki kurumuna hazırlamak, Milli Eğitim Genel Amaçları ve Temel İlkeleri doğrultusunda yönlendirmek, sağlıklı ve mantıklı çözümler üretmek için bilimsel bilgiden yararlanmasını bilen, Atatürkçü düiünce sistemini benimsemiş bireyler olarak yetiştirilmesini sağlamak için varız * Değer ve İlkelerimiz : * Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliğimizdir * Atatürk ilke ve inkılaplarını esas alırız * Öğrencilerimizin geleceği bizim geleceğimizdir * Öğrencilere sevgi ve hoşgörü ile yaklaşımda bulunuruz * Eğitimde kaliteyi ön plana çıkarmak için çaba harcarız * Sürekli olarak yeni öğrenme biçimlerine kendimizi adapte edecek beceriler geliştiririz * Fırsat eşitliğine inanırız * Eğitim ve öğretimde teknolojik gelişmeleri takip eder ve uygularız Bedriye Bileydi İlköğretim Okulu Antalya Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Bedriye Bileydi İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Bedriye Bileydi İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Bedriye Bileydi İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Bedriye Bileydi İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / MERKEZ Adı: BEDRİYE BİLEYDİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: LİMAN MAH33SOKNO:16 MERKEZ/ANTALYA Telefon Numarası: 2422592910 Faks Numarası: 2422593587 E-mail Adresi:bedriyebileydi@hotmailcom Yeni Msn Adresimiz: bedriyebileydi@hotmailcom Web Adresi:Bedriye Bileydi - Bedriye Bileydi İlköğretim Okulu http://bedriyebileydik12tr// Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|