|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ali, bilgin, çetibeli, fikret, ilköğretim, marmaris, muğla, okulu |
![]() |
Çetibeli Ali Fikret Bilgin İlköğretim Okulu Marmaris Muğla |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çetibeli Ali Fikret Bilgin İlköğretim Okulu Marmaris MuğlaÇetibeli Ali Fikret Bilgin İlköğretim Okulu Hakkında - Çetibeli Ali Fikret Bilgin İlköğretim Okulu Tanıtım - Çetibeli Ali Fikret Bilgin İlköğretim Okulu Resimleri - Çetibeli Ali Fikret Bilgin İlköğretim Okulu İletişim ![]() Çetibeli Ali Fikret Bilgin İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 2000-2001 eğitim öğretim yılında hizmete girmiştir ![]() OKULUN BİNA DURUMU: 1) Binanın Özellikleri: Mevcut bina Levent Bilgin ve Bülent Bilgin tarafından, babaları Ali Fikret Bilgin anısına betonarme bina olarak yaptırılmıştır ![]() ![]() ![]() Su durumu: Okul bahçesinde, WC lerde şehir şebekesi bağlantılı su vardır ![]() Isıtma soba ile sağlanmaktadır ![]() ![]() 2)Derslik Sayısı: Okulda 8 derslik, 1 anasınıfını bulunmaktadır ![]() 3)Laboratuar: Okulda bir laboratuar bulunmakta; Fen Bilgisi Laboratuarı ![]() 4) Bilişim Teknolojileri Sınıfı ve Bilgisayar Sayısı: Bir Bilgi Teknolojisi Sınıfı bulunmaktadır ![]() ![]() 5) Okul ve sınıf kitaplıkları, mevcut kitap sayısı: Okulumuz kütüphanesinde 550 kitap bulunmaktadır ![]() 6)Spor Alanları: Basketbol ve Voleybol oynanabilen spor sahamız bulunmaktadır ![]() PERSONEL: 1) Öğretmen sayısı: Okulumuzda 14 kadrolu 1 sözleşmeli ve 1 görevlendirme öğretmen bulunmaktadır ![]() 2) Yönetici sayısı : Bir müdür, müdür yardımcısı olmak üzere iki yönetici bulunmaktadır ![]() 3) Branşlara Göre Öğretmen Sayısı: 7 sınıf öğretmeni, 9 braş öğretmeni bulunmaktadır ![]() 4) Memur, Hizmetli, Teknisyen Sayıları ve Görev Dağılımı: Okulumuzda iki sözleşmeli hizmetli bulunmaktadır ![]() ![]() Çetibeli Ali Fikret Bilgin İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Marmaris Okulun Telefonu: 252 426 00 50 Okulun Faksı: 252 426 00 59 Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: alifikretbilgin@hotmail ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Çetibeli Ali Fikret Bilgin İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|