|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilge, drteoman, ilköğretim, konya, meram, okulu |
![]() |
Dr.Teoman Bilge İlköğretim Okulu Meram Konya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dr.Teoman Bilge İlköğretim Okulu Meram KonyaDr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dr ![]() 1936 yılında eski Milli Eğitim Bakanlarından Mustafa Necati Bey'in ismine izafeten açılmıştır ![]() ![]() ![]() Belediye tarafından 1947 yılında Karakurt Mh Hançerli Sk (Kızılay Hastanesi karşısı) yaptırılan bina 1950 yılında Vali Şefik SOYER zamanında satın alınmış ve okul yeni binasına taşınmıştır ![]() Eğitim - öğretimi bu binada sürdürürken 1996 - 1997 ders yılında Vali T ![]() ![]() Takas karşılığı yaptırılacak 3 okuldan biri olarak Meram Belediyesi tarafından Arifbilge Mahallesinde 3580 m² arsa üzerine yaptırılan binada 1997-1998 eğitim öğretim yılında hizmete girmiştir ![]() Konya milletvekili Turan BİLGE ve kardeşi Tuncay BİLGE tarafından vefat eden kardeşleri Dr Teoman BİLGE adına okul yapımına katkıda bulunmalarından dolayı 09 ![]() ![]() Necatibey İlköğretim Okulu'nun adı Dr Teoman Bilge İlköğretim Okulu olarak değiştirilmesi kararlaştırılmıştır ![]() Bugün 3 okul yöneticisi ve 44 öğretmen ile 1011 öğrenciye ve bölge halkına eğitim-öğretim hizmeti veren okulumuz geleceğe umutla bakmaktadır ![]() Dr ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / MERAM Adı: DR ![]() Adresi: ARİF BİLGE MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 3323311010 Faks Numarası: 3323313535 E-mail Adresi: teomanbilge@gmail ![]() Web Adresi: - Dr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|