|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ankara, bilgileri, eylül, ilköğretim, okulu, polatlı |
![]() |
13 Eylül İlköğretim Okulu Bilgileri Polatlı Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 13 Eylül İlköğretim Okulu Bilgileri Polatlı AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Polatlı'daki İlköğretim Okulları İletişim Bilgileri - 13 Eylül İlköğretim Okulu Tanıtımı - 13 Eylül İlköğretim Okulu Resimleri - 13 Eylül İlköğretim Okulu Hakkında 13 Eylül İlk Öğretim Okulu adını, Türk Ordusu'nun, Atatürk'ün Başkomutanlığında 13 Eylül Günü Sakarya Savaşı'nda düşmanı tam ve kesin bir yenilgiye uğrattığı tarihten almıştır ![]() Okulumuzun eski binası 1948 yılında yapılmış olup 1949 yılı Şubat ayında öğretime başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() OKUL BİNALARIMIZ Okulumuz 5537 metrekare alan üzerinde kurulmuş olup I ![]() ![]() ![]() I ![]() a-)10Adet Derslik b-)1 Adet Teknoloji ve Tasarım Dersi Atölyesi c-)1 Adet Arşiv d-)1 Adet Depo e-)1 Adet Kalorifer Dairesi f-)2 Adet İdareci Odası g-)1 Adet Rehberlik Servisi Odası h-)1 Adet Öğretmenler Odası i-)1 Adet Hizmetli Odası j-)1 Adet Müzik Odası k-)2 Adet Kız ve Erkek Öğrenci Tuvaleti l-)1 Adet Kız Öğrenci Soyunma Odası II ![]() a-)13Adet Derslik b-)2 Adet Anasınıfı c-)3 Adet İdareci Odası d-)2 Adet Memur Odası e-)1 Adet Öğretmenler Odası f-)1 Adet Hizmetli Odası g-)1 Adet Laboratuar h-)2 Adet Teknoloji ve Tasarım Dersi Atölyesi i-)1 Adet Çok Amaçlı Salon j-)1 Adet Kalorifer Dairesi k-)6 Adet Kız ve Erkek Öğrenci Tuvaleti l-)2 Adet Öğretmenler Tuvaleti m-)1 Adet Spor Odası n-)1 Adet Harita Odası o-)1 Adet Sığınak p) 2 adet BT Sınıfı Bahçe Durumu: Okulun bahçesi korkuluklu beton ihata duvarı ile çevrili olup;okul bahçesinde yeterince çam ve çeşitli tipte ağaç bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 13 Eylül İlköğretim Okulu Ankara Polatlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / POLATLI Adı: 13 EYLÜL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: CUMHURİYET MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 3126231072 Faks Numarası: 3126227877 E-mail Adres : 862338@meb ![]() ![]() Web Adresi: ANKARA - POLATLI - 13 Eylül İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|