|
|
Konu Araçları |
aydın, bilgileri, ilköğretim, merkez, okulu, osman, yozgatlı |
Osman Yozgatlı İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Aydın |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Osman Yozgatlı İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Osman Yozgatlı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Osman Yozgatlı İlköğretim Okulu Resimleri - Osman Yozgatlı İlköğretim Okulu Hakkında OKULUMUZUN TARİHÇESİ Okulumuz, mahallemize adını veren Osman Yozgatlı tarafından 1959 yılında Mustafa Sarıbıyıktan alınan arsa üzerine yapılmıştır 9 Eylül 1963 yılında Osman Yozgatlı İlkokulu olarak öğretime açılmıştır Mahallemizin sürekli artan nüfusuna okulumuz cevap veremeyince ,1986 yılında yıkılmıştır Yerine şimdiki 3 katlı bina yapılmıştır 1989 yılında bitirilen bina, tekrar Osman Yozgatlı ilkokulu olarak öğrenime başlamıştır1993-1994 yılında ismi Osman Yozgatlı ilköğretim Okulu olarak değiştirilmiştir 2009-2010 eğitim öğretim yılında yeni yapılan 4 katlı binamızda eğitim ve öğretime başlanmıştır 2010-2011 Öğretim yılı başlangıcı itibariyle okul öncesi 2 şube ve 31 öğrenci, ilköğretim 1 kademe 15 sınıf ve 475 öğrenci, 2 kademe 8 branş sınıfı ve 242 öğrenci olmak üzere öğrenci sayımız 337' si kız, 366' sı erkek toplam 703'tür MİSYONUMUZ Osman Yozgatlı İÖO olarak misyonumuz, okulumuza gelen öğrencileri kendine güvenen , sorumluluk sahibi , analiz ve çözümleme gücüne sahip , çevre bilinci oluşmuş, çağın gerektirdiği bilgi becerileri kazanmış çevresi ve ken disi ile barışık, sosyal çevreye uyumlu bireyler olarak ortaöğretim kurumlarına ve hayata hazırlayıp, başarılı olmalarını sağlamaktır VİZYONUMUZ Osman Yozgatlı İÖO olarak vizyonumuz, Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda geçmişinden aldığı özgüven ve güç ile bugününü çağın gereklerine göre yaşayan, ülkemizi Atatürk'ün gösterdiği çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarmayı hedefleyen etkili, nitelikli, verimli ve özgün okul toplumu oluşturmaktır Osman Yozgatlı İlköğretim Okulu Aydın Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Osman Yozgatlı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Osman Yozgatlı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Osman Yozgatlı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Osman Yozgatlı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / MERKEZ Adı: OSMAN YOZGATLI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Istiklal Mah Eski Çine Cad No:73 Telefon Numarası: 2562260091 Faks Numarası: 2562268982 E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi:Osman Yozgatlı İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|