|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
adnan, bilgileri, ceylan, gölmarmara, ilköğretim, manisa, okulu, şehit |
![]() |
Şehit Adnan Ceylan İlköğretim Okulu Bilgileri Gölmarmara Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şehit Adnan Ceylan İlköğretim Okulu Bilgileri Gölmarmara ManisaŞehit Adnan Ceylan İlköğretim Okulu Hakkında - Şehit Adnan Ceylan İlköğretim Okulu Tanıtım - Şehit Adnan Ceylan İlköğretim Okulu Resimleri - Şehit Adnan Ceylan İlköğretim Okulu İletişim ![]() Şehit Adnan Ceylan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulun Amaçları: Milli Eğitim Bakanlığının amaç ve ilkelerine uygun olarak eğitim ve öğretim faaliyetlerine devam etmektedir ![]() ![]() DEYNEKLER,KAYAALTI,HACIBAŞTANL AR,HACIVELİLER,ÇÖMLE KÇİ,HIROĞLU,BEYLER, KILCANLAR, YENİKÖY, AYANLAR, TAŞKUYUCAK, ÇAMKÖY, YUNUSLAR, OVA KÜME EVLERİ köyleridir ![]() ![]() ![]() Okulun Tarihçesi: Kayapınar İlköğretim Okulu 1968-1969 Eğitim ve öğretim yılında hizmete girmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fiziksel Özellikleri:Okulumuzda 21 dershane olmasına rağmen, bunlardan ilk önce yapılan binada bulunan salonun bölünmesi sonucu 2 derslik yapılmış ayrıca aynı binada bulunan araç odası da düzenlenerek derslik sayısı 24 e çıkarılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzda 4 adet idare odası vardır ![]() ![]() Okulumuz 2008/2009 öğretim yılında müstakil bir yemekhane yapılmış olup aynı anda 165 kişi yemek yiyebilmektedir ![]() ![]() ![]() ![]() Şehit Adnan Ceylan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Gölmarmara Okulun Telefonu: Okulun Faksı: Okulun Adresi: Kayapınar Mahallesi Karayağız Cad ![]() Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: zeybekd@gmail ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Şehit Adnan Ceylan İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|