|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balıkesir, bilgileri, ilköğretim, merkez, okulu, yeşilyurt |
![]() |
Yeşilyurt İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeşilyurt İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Yeşilyurt İlköğretim Okulu Tanıtımı - Yeşilyurt İlköğretim Okulu Okulu Resimleri - Yeşilyurt İlköğretim Okulu Hakkında VİZYONUMUZ Türkiye’yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarmayı hedefleyen, Milli ve Manevi değerlere bağlı, toplumsal değerleri benimseyen, Kamusal alandaki hizmetinin kalitesini en üst seviyeye çıkarmayı vazife edinen, “Eğitimde feda edilecek fert yoktur ![]() ![]() MİSYONUMUZ Türk Ulusunun ve insanlığın ihtiyaç duyduğu iyi insan, iyi vatandaş özelliklerine sahip; milli ve manevi değerlerini benimseyen, kendisine, ailesine, milletine yararlı, bilgili, becerikli, kendine güvenen, düşünen, üreten kişilerin yetişmesini sağlamak ![]() İLKELERİMİZ İnsanlara güler yüzlü ve anlayışlı davranmak ![]() Sevgi ve saygıya dayalı iletişim kurmak ![]() Takım çalışması ruhu ile sinerji yaratmak ![]() Uygulamada adalet ilkesinden ayrılmamak Şüpheye yer bırakmayacak derecede şeffaf olmak ![]() İş yaparken dürüst ve tarafsız olmak, Çalışmalarımızda düzenli ve hatasız iş yapabilme anlayışına sahip olmak, Mükemmeliyete ulaşmada yenilik ve değişime açık olmaktır ![]() Yeşilyurt İlköğretim Okulu Balıkesir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / MERKEZ Adı: YEŞİLYURT İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: YEŞİLYURT KÖYÜ Telefon Numarası: 2662531114 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: yesilyurtilkogretim@hotmail ![]() Web Adresi: BALIKESİR - MERKEZ - Yeşilyurt İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|