Ovaeymiri İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Aydın

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ovaeymiri İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Aydın

Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Ovaeymiri İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Ovaeymiri İlköğretim Okulu Resimleri - Ovaeymiri İlköğretim Okulu Hakkında

OKULUMUZ

Ovaeymiri köyü ilkokulunun yeri 3150 metre karelik bir alandır Ovaeymiri köyü ilkokul ve bağçesi olarak,köy tüzel kişiliği adına tapu kayıtlarında 4500 TL,okulun tarihçesinde ise 2800 TL ödenerek köylüler tarafından karşılanmıştır

Okulun inşaatına mayıs 1956 da 2 derslik, 1 öğretmen evi olarak başlanmıştır Okul devlet tarafından 65000 TL sına yaptırılmış olup 31101956 günü bitirilmiştir Okulu müteahhitliğini Artvin’li Ali POLAT yapmıştır Okul, ilk başöğretmeni Saadettin ERDOĞAN, muhtar Adem ÇUBUK tarafından törenle açılmıştır Aynı günün akşamı Vali Enver SAAÇIGİL, Maarif Müdürü Lütfi ORAN, Belediye Başkanı İsmet SEZGİN gelerek okulu gezmişlerdir

Okulda eğitim- öğretim çalışmalarına 1 Kasım 1956 yılında başlanmıştır 1957 yılında ağaçlandırma yapılmış, 1965 yılında okulun beton yolu 4 ve 5 sınıf öğrencileri ve okul müdürü tarafından yapılmıştır

Köyümüzde nüfusun yoğun oluşu , öğrenci sayısının hızla artması sonucu ,okul yetersiz kalmnış 1969 yılında köylü-devlet işbirliği ile eski binanın üzerine 3 derslik ilave edilmiştir

1979 yılında okulun ön cephesine Atatürk büstü yapılmıştır Öğretmen ve öğrenci mevcutlarının fazla olması nedeniyle katlardaki dersliklerin birer tanesi Valilik oluru ile 1987 yılında ortadan bölünerek ve lojmanın bir odasıderslik haline getirilerek toplam 8 derslik kullanılır hale getirilmiştir

İhtiyaç haline gelen 18 derslik ilköğretim okulunun temeli 17 Ekim 1993 günü MEB Nahit MENTEŞE tarafından atıldı

MİSYONUMUZ

* Türk Milli Eğitimi'nin amaç ve ilkeleri doğrultusunda; tüm benliğiyle insan, vatan, bayrak, atatürk sevgisi ve saygısıyla dolu bireyler yetiştirmek

* Gerçek gücün "Birlik içinde çeşitlilik, çeşitlilik içinde birlik" olduğuna inanan, inancının gereğini davranışları ile gösteren; Demokrasi, Laiklik, toplumsal değerleri koruma, vatan sevgisi gibi kavramları yaşam tarzı olarak kabullenen ve uygulayabilen bireyler yetiştirmek

* Bir üst öğretim kurumuna devam edebilecek eğitim ve öğretim alt yapısıyla donanmış gençler yetiştirmek

*Mutluluğu , sevğiyi ve sorumluluğu paylaşmakta gören ve bilen bireyler yetiştirmek

* Hoşgörülü, anlayışlı ve sabırlı bireyler yetiştirmek

*Demokratik, laik düşünceli ve davranışı sağlam bir kişilik ve karakter sahibi bireyler olarak yetiştirmek

VİZYONUMUZ

* Yaşadığı toplumun değerlerine saygılı dürüst, iyi ahlaklı,çevreye duyarlı, kendisiyle ve toplumla barışık bireyler yetiştirmek istiyoruz

Ovaeymiri İlköğretim Okulu Aydın Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ovaeymiri İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ovaeymiri İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ovaeymiri İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Ovaeymiri İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: OVAEYMİRİ İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: ADNAN MENDERES MAHOKUL CAD NO: 2 OVAEYMİR / AYDİN

Telefon Numarası: 2562261469

Faks Numarası:Bilgi Yok

E-mail Adresi : 422979@mebk12tr

Web Adresi:Ovaeymiri İlköğretim Okulu

http://ovaeymirioomebk12tr

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com