|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aydın, bilgileri, ilköğretim, merkez, okulu, ovaeymiri |
![]() |
Ovaeymiri İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Aydın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ovaeymiri İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Ovaeymiri İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Ovaeymiri İlköğretim Okulu Resimleri - Ovaeymiri İlköğretim Okulu Hakkında OKULUMUZ Ovaeymiri köyü ilkokulunun yeri 3150 metre karelik bir alandır ![]() Okulun inşaatına mayıs 1956 da 2 derslik, 1 öğretmen evi olarak başlanmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulda eğitim- öğretim çalışmalarına 1 Kasım 1956 yılında başlanmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() Köyümüzde nüfusun yoğun oluşu , öğrenci sayısının hızla artması sonucu ,okul yetersiz kalmnış 1969 yılında köylü-devlet işbirliği ile eski binanın üzerine 3 derslik ilave edilmiştir ![]() 1979 yılında okulun ön cephesine Atatürk büstü yapılmıştır ![]() ![]() İhtiyaç haline gelen 18 derslik ilköğretim okulunun temeli 17 Ekim 1993 günü M ![]() ![]() ![]() ![]() MİSYONUMUZ * Türk Milli Eğitimi'nin amaç ve ilkeleri doğrultusunda; tüm benliğiyle insan, vatan, bayrak, atatürk sevgisi ve saygısıyla dolu bireyler yetiştirmek ![]() * Gerçek gücün "Birlik içinde çeşitlilik, çeşitlilik içinde birlik" olduğuna inanan, inancının gereğini davranışları ile gösteren; Demokrasi, Laiklik, toplumsal değerleri koruma, vatan sevgisi gibi kavramları yaşam tarzı olarak kabullenen ve uygulayabilen bireyler yetiştirmek ![]() * Bir üst öğretim kurumuna devam edebilecek eğitim ve öğretim alt yapısıyla donanmış gençler yetiştirmek ![]() *Mutluluğu , sevğiyi ve sorumluluğu paylaşmakta gören ve bilen bireyler yetiştirmek ![]() * Hoşgörülü, anlayışlı ve sabırlı bireyler yetiştirmek ![]() *Demokratik, laik düşünceli ve davranışı sağlam bir kişilik ve karakter sahibi bireyler olarak yetiştirmek VİZYONUMUZ * Yaşadığı toplumun değerlerine saygılı dürüst, iyi ahlaklı,çevreye duyarlı, kendisiyle ve toplumla barışık bireyler yetiştirmek istiyoruz Ovaeymiri İlköğretim Okulu Aydın Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / MERKEZ Adı: OVAEYMİRİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ADNAN MENDERES MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 2562261469 Faks Numarası:Bilgi Yok E-mail Adresi : 422979@meb ![]() ![]() Web Adresi:Ovaeymiri İlköğretim Okulu http://ovaeymirioo ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|