|
|
Konu Araçları |
başkoy, bilgileri, ilköğretim, kaman, kırşehir, okulu |
Başkoy İlköğretim Okulu Bilgileri Kaman Kırşehir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Başkoy İlköğretim Okulu Bilgileri Kaman KırşehirBaşkoy İlköğretim Okulu Hakkında - Başkoy İlköğretim Okulu Tanıtım - Başkoy İlköğretim Okulu Resimleri - Başkoy İlköğretim Okulu İletişim Başkoy İlköğretim Okulu Kırşehir Kaman İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Başkoy İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Başkoy İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Başkoy İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Başkoy İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Başkoy İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KIRŞEHİR / KAMAN Adı: BAŞKOY İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Başköy Kasabasi Telefon Numarası: 3867157139 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - Kaynak : webrehberibiz |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|