Altıeylül İlköğretim Okulu Bilgileri İnegöl Bursa

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Altıeylül İlköğretim Okulu Bilgileri İnegöl Bursa

Altıeylül İlköğretim Okulu Bursa İnegöl Hakkında - Altıeylül İlköğretim Okulu Bursa İnegöl Tanıtımı - Altıeylül İlköğretim Okulu Bursa İnegöl İletişimi - Altıeylül İlköğretim Okulu Bursa İnegöl Resimleri - Altıeylül İlköğretim Okulu Bursa İnegöl Tarihçesi - Altıeylül İlköğretim Okulu

OKULUMUZ TARİHÇESİ

6 Eylül İnegölümüzün düşman işgalinden kurtuluş yıl dönümüdür Adını bu günden alan okulumuz, 1955 yılında Ali Özsaraçtan alınan 2559,43 metrekare arsa üzerine, beş dershanelik olarak 43940 TL devlet yardımı ve mahalle katkısıyla öğretime açılmıştır 1962-1963 yılında ikili öğretime geçmiştir 1963-1964 yılında program geliştirme okulu olmuştur Okulumuzun bahçesinde yapımına 1999 Ekim ayında başlanan yeni bina, 2000 yılı Mart ayında tamamlanarak 2000 - 2001 Eğitim - Öğretim yılında hizmete açılmıştır 2003 - 2004 Eğitim - Öğretim yılı yaz tatilinde, 1985 yılında yapılan binanın genel onarımı yapılıp 2004 - 2005 Eğitim - Öğretim yılına hazır hale getirilmiştir Okulumuz ARALIK 2005 te doğal gaz kullanımına açılmıştır2006 yılındaSOCRATES/ COMENNİUS programı çerçevesinde HAYDİ KÖPRÜLER KURALIM projesini gerçekleştirmiştirİki binadan oluşan okulumuz; 17 dershane, 34 şube, 2 Bilgi Erişim Merkezi, Laboratuar, çok amaçlı salon, kantin, Kütüphane ve Rehberlik Servisinden oluşmaktadır Okulumuz; Müdür, 1 Müdür Yardımcısı, 16 Branş Öğretmeni, 21 Sınıf Öğretmeni ve 1 Hizmetli olmak üzere, toplam 40 personelle eğitim öğretim faaliyetlerini sürdürmektedir

MİSYONUMUZ

ÖĞRENCİLERİN KENDİ KENDİLERİNE ÖĞRENMELERİNİ,BİLGİLERİNİ BECERİYE DÖNÜŞTÜRMELERİNİ SAĞLAMAK İÇİN VARIZ

VİZYONUMUZ

DEMOKRATİK,ÇAĞDAŞ,KENDİNE GÜVENEN BİREYLER YETİŞTİREREK,ÇALIŞMALARINDA BİLİMİ IŞIK OLARAK KULLANMAK

ALTIEYLÜL İLKÖĞRETİM OKULU MÜDÜRLÜĞÜ
Adres
Kemalpaşa Mah Altıeylül Sok No:10
İnegöl/Bursa

Telefon
(244)715 13 71
Faks
(224)713 27 28
E-posta
430217@mebk12tr / info@altieylulk12tr
Web Site
wwwaltieylulk12tr

kaynak :webrehberibiz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com