|
|
Konu Araçları |
adıyaman, antalya, ilköğretim, merkez, mustafa, okulu |
Mustafa Adıyaman İlköğretim Okulu Merkez Antalya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mustafa Adıyaman İlköğretim Okulu Merkez AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Mustafa Adıyaman İlköğretim Okulu Hakkında - Mustafa Adıyaman İlköğretim Okulu Resimleri - Antalya Merkezdeki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Mustafa Adıyaman İlköğretim Okulu Bilgileri Mustafa Adıyaman İlköğretim Okulu Antalya Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Mustafa Adıyaman İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Mustafa Adıyaman İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Mustafa Adıyaman İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Mustafa Adıyaman İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / MERKEZ Adı: MUSTAFA ADIYAMAN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Özgürlük Mah2264SokNo:8 Antalya Telefon Numarası: 2423453289 Faks Numarası: 2423353968 E-mail Adresi:Bilgi Yok Web Adresi:Mustafa Adıyaman İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|