|
|
Konu Araçları |
antalya, çalkaya, erten, ilköğretim, ismail, merkez, okulu |
Çalkaya İsmail Erten İlköğretim Okulu Merkez Antalya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Çalkaya İsmail Erten İlköğretim Okulu Merkez AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Çalkaya Ismail Erten İlköğretim Okulu Hakkında - Çalkaya Ismail Erten İlköğretim Okulu Resimleri - Antalya Merkezdeki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Çalkaya Ismail Erten İlköğretim Okulu Bilgileri Çalkaya Ismail Erten İlköğretim Okulu Antalya Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Çalkaya Ismail Erten İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Çalkaya Ismail Erten İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Çalkaya Ismail Erten İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Çalkaya Ismail Erten İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / MERKEZ Adı: ÇALKAYA ISMAİL ERTEN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Altintaş MahÖz Karakoyunlu Cad Çalkaya-Antalya Telefon Numarası: 2423540061 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi:Bilgi Yok Web Adresi: Çalkaya İsmail Erten İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|