|
|
Konu Araçları |
bilgileri, cumhuriyet, ilköğretim, izmit, kocaeli, okulu, t50yıl |
T50.Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit Kocaeli |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
T50.Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit KocaeliT50yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında - T50yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtım - T50yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - T50yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu İletişim T50yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Kocaeli İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; T50yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, T50yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, T50yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, T50yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz T50yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / İZMİT Adı: T50YIL CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Akçakoca Mahallesi Inönü Caddesi Sirripaşa SokNo1 Telefon Numarası: 2623216096 Faks Numarası: 2623316604 E-mail Adresi: Web Adresi: - Kaynak : webrehberibiz |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|