|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
afyonkarahisar, bilgileri, hacı, hayriye, ilköğretim, merkez, okulu, özsoy |
![]() |
Hacı Hayriye Özsoy İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Afyonkarahisar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hacı Hayriye Özsoy İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez AfyonkarahisarHacı Hayriye Özsoy İlköğretim Okulu Hakkında - Hacı Hayriye Özsoy İlköğretim Okulu Tanıtım - Hacı Hayriye Özsoy İlköğretim Okulu Resimleri - Hacı Hayriye Özsoy İlköğretim Okulu İletişim ![]() Hacı Hayriye Özsoy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 1988 yılında devlet halk işbirliği ile hayırsever işadamları Hakkı Özsoy ve M ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hacı Hayriye Özsoy, 1915 yılında Afyon'da doğmuş, H ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hacı Hayriye Özsoy İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: 272 2166457 Okulun Faksı: 272 2161030 Okulun Adresi: ESENTEPE M ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://hacihayriyeozsoy ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: hacihayriye@mynet ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Hacı Hayriye Özsoy İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|