|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
akif, artvin, borçka, ersoy, ilköğretim, mehmet, okulu |
![]() |
Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Borçka Artvin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Borçka ArtvinArtvindeki İlköğretim Okulları Hakkında - Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Tanıtımı - Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Hakkında - Artvin Borçka'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Resimleri Kurum Adı : Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Kurum Kodu : 902905 Kurum Türü : İlköğretim Okulu İlçe : BORÇKA İl Merkezine Uzaklığı : 35 İlçe Merkezine Uzaklığı : 0 Ulaşım Yolu : Asfalt Yönetici Sayısı : 2 Öğretmen Sayısı : 19 Öğrenci Sayısı : 579 Diğer Personel Sayısı : 3 Şube Sayısı : 16 Lojman Durumu : Yok Kiralık Ev Durumu : Var Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Artvin Borçka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ARTVİN / BORÇKA Adı: MEHMET AKİF ERSOY İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Eski Fabrika Sahasi Sahil Cad ![]() Telefon Numarası: 4664153233 Faks Numarası: 4664154533 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi:902905@meb ![]() ![]() Web Adresi: Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu ARTVİN - BORÇKA - Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu http://borckamehmetakifersoyioo ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|