![]() |
Bafa İlköğretim Okulu Milas Muğla |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bafa İlköğretim Okulu Milas MuğlaBafa İlköğretim Okulu Hakkında - Bafa İlköğretim Okulu Tanıtım - Bafa İlköğretim Okulu Resimleri - Bafa İlköğretim Okulu İletişim ![]() Bafa İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : VİZYONU MÜKEMMEL BİR DÜNYA İÇİN KENDİNİ VE TOPLUMU SÜREKLİ GELİŞTİREN KENDİNE GÜVENİ OLAN MUTLU VE ÖZGÜR İNSAN YETİŞTİRMEKTİR ![]() MİSYONU BÜTÜN ÖĞRENCİLERİN ÖRENMELERİNİ SAĞLAMAK, ÖĞRENCİLERİN BİLGİLİ, BECERİLİ VE KENDİNE GÜVENEN BİREYLER OLARAK YETİŞMELERİNE FIRSAT TANIMAK, ÖĞRENCİLERİN 21 ![]() ![]() Bafa İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Milas Okulun Telefonu: (252) 543 5008 Okulun Faksı: (252) 543 5023 Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: 187174@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Bafa İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|