Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
akınsal, antalya, bülent, drgünseli, ilköğretim, merkez, okulu

Dr.Günseli Dr Bülent Akınsal İlköğretim Okulu Ve İş Okulu Merkez Antalya

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dr.Günseli Dr Bülent Akınsal İlköğretim Okulu Ve İş Okulu Merkez Antalya

Antalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - DrGünseli Dr Bülent Akınsal İlköğretim Okulu Ve İş Okulu Hakkında - DrGünseli Dr Bülent Akınsal İlköğretim Okulu Ve İş Okulu Resimleri - Antalya Merkezdeki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - DrGünseli Dr Bülent Akınsal İlköğretim Okulu Ve İş Okulu Bilgileri

OKUL TARİHÇESİ

Okulumuz 12 Aralık 1991 tarihinde Antalya Valisi Sayın Saffet ARİKAN BEDÜK�ün önderliğinde eski Göçerler Köyü İlkokulunun restorasyonu yapılarak hizmete başlamıştır

İlk yıllarında yoğun talep karşısında binanın yetersiz olması dikkate alınarak valiliğimiz tarafından ek bir bina yaptırılmıştır12 Aralık 1991 tarihinde Eğitilebilir Çocuklar İş Okulu adıyla açılan okulumuz 1992 yılında bakanlığımız emirleri doğrultusunda Akdeniz Meslek Okulu adını almıştır 1997 yılında 4306 sayılı yasanın yürürlüğü girmesiyle Mesleki Eğitim Merkezi olarak yeniden düzenlenmiş, 1999 yılında ise ilköğretim kısmının açılmasıyla Akdeniz İlköğretim Okulu ve Mesleki Eğitim Merkezi adını almıştır

Dönemin Antalya Valisi Sayın Alaaddin YUKSEL�in yeni bir okul yapalım emriyle 03 Aralık 2004 tarihinde Altınkum Mahallesi 419Sokakta Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin BÖCEK Beyin Milli Eğitime kazandırdığı 9500 m2lik arsa üzerine temel atılmıştır

Hayırsever Vatandaşlarımız Dr Günseli- Bülent Akınsal çiftinin okul yapımında büyük katkıları da alınarak , 29 Mayıs 2005 tarihinde Devlet Bakanımız Güldal AKŞİT tarafından hizmete açılmıştır Okul ismimizde Dr Günseli � Bülent Akısalı İOO ve İş Okulu olarak son şeklini almıştır

MİSYONUMUZ

KENDİ AYAKLARI ÜZERİNDE DURABİLEN ZİHİNSEL ENGELLİ BİREYLER YETİŞTİRMEKTİR

VİZYONUMUZ

ÜLKEMİZDE ÖZEL EĞİTİM ALANINDA ÖNDER VE ÖRNEK OLMAK

Drgünseli-drbülent Akınsal İlköğretim Okulu Ve İş Okulu Antalya Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Drgünseli-drbülent Akınsal İlköğretim Okulu Ve İş Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Drgünseli-drbülent Akınsal İlköğretim Okulu Ve İş Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Drgünseli-drbülent Akınsal İlköğretim Okulu Ve İş Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Drgünseli-drbülent Akınsal İlköğretim Okulu Ve İş Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: DRGÜNSELİ-DRBÜLENT AKINSAL İLKÖĞRETİM OKULU VE İŞ OKULU

Adresi: ALTINKUM MAH 419 SOKAK NO:16 ANTALYA

Telefon Numarası: 2422281314

Faks Numarası: 2422280118

E-mail Adresi:Bilgi Yok

Web Adresi:DrGünseli-DrBülent Akınsal İlköğretim Okulu ve İş Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com