|
|
Konu Araçları |
atatürk, ilköğretim, izmir, kemal, konak, okulu |
Kemal Atatürk İlköğretim Okulu Konak İzmir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kemal Atatürk İlköğretim Okulu Konak İzmirKemal Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Kemal Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Kemal Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Kemal Atatürk İlköğretim Okulu İletişim Kemal Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Kemal Atatürk İlköğretim Okulu İzmir Konak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kemal Atatürk İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kemal Atatürk İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kemal Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Kemal Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Kemal Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Konak Okulun Telefonu: 232 4835921 - 4252463 Okulun Faksı: 232 4835921 Okulun Adresi: 816 SkNo:46 İkiçeşmelik Okulun Web Adresi: http://konakkemalataturkioomebk12t r/ Okulun E-Posta Adresi: 584328@mebk12tr - k_ataturk@hotmailcom Okulun Müdürü: Osman KAYA Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Kemal Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|