Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, ilköğretim, köprübaşı, manisa, okulu, selim, yavuz

Yavuz Selim İlköğretim Okulu Bilgileri Köprübaşı Manisa

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yavuz Selim İlköğretim Okulu Bilgileri Köprübaşı Manisa

Yavuz Selim İlköğretim Okulu Hakkında - Yavuz Selim İlköğretim Okulu Tanıtım - Yavuz Selim İlköğretim Okulu Resimleri - Yavuz Selim İlköğretim Okulu İletişim

Yavuz Selim İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

1995 Yılına kadar Milli Egemenlik İlkokulu olarak eğitime devam eden okulumuz 15091995 tarihinde Temrek Mahallesi, Hükümet Caddesi , 30 numaralı 4 katlı yeni binasında "Yavuz Selim İlköğretim Okulu" olarak eğitim öğretime devam etmiştir Halen 244 öğrenci, 1 müdür, 1 müdür yardımcısı, 6 sınıf öğretmeni, 9 branş öğretmeni, 1 memur ve 1 hizmetli kadrosu ile eğitim öğretime devam edilmektedir Kasar Köyü, Karabük Mahallesi, Çamyurdu Mahallesi öğrencileri taşıma yolu ile okulumuzda eğitime devam etmektedirler

Sınıf mevcudumuz ortalama 25 öğrencidir Genç bir öğretmen kadrosu ile her zaman en iyiyi hedefleyerek çalışmalarımıza devam etmekteyiz Okulumuzdan mezun olan öğrenciler Fen Lisesi, Anadolu öğretmen Lisesi, Anadolu Lisesi ve diğer liseleri tercih etmektedirler 2009-2010 öğretim yılında 33 öğrenciden 2 tanesi Fen lisesine, 7 tanesi Anadolu öğretmen lisesine, 5 tanesi Anadolu lisesine, 1 tanesi Güzel sanatlar lisesine, diğer öğrenciler ise Sağlık Meslek Lisesi başta olmak üzere diğer liselere yerleşmişlerdir

2010-2011 öğretim yılında da il genelinde yapılan sınavlarda başarılarımız devam etmektedir Öğrencilerimiz sadece eğitim öğretim açısından değil sosyal ve sportif alanlarda da faaliyet göstermektedirler Okul bünyesi içerisinde voleybol, ayak tenisi ve futbol turnuvaları düzenlenmektedir 8 sınıf öğrencilerimiz her hafta ilçede yapılan meslek tanıtma seminerlerine katılmaktadırlar

Okulumuz tarafından düzenlenen yıl sonu gecesi öğrencileri, velileri, öğretmenleri ve ilçe halkını bir araya getiren önemli bir görsel şölendir

Okul olarak amacımız ; Teknolojiye ayak uydurmaya çalışan ve teknolojiden yararlanan; sürekli okuyan, inceleyen, kendini yenileyen , vizyonu geniş, ideallerini gerçekleştirmeye çalışan gençlerin yetiştiği; bütün öğrencilerin "İlköğretim Kurumları Yönetmeliği"nin 5 maddesinde belirtilen "Türk Milli Eğitiminin Amaç ve İlkeleri" doğrultusunda bilime ve akla dayalı eğitim-öğretim ortamında bir üst öğrenime ve hayata hazırlandığı; tüm okul personeli, öğrenci ve velilerin işbirliği ve dayanışması ile bölgede ve çevrede her konuda nitelikli bir kurum olmaktır

Kurum olarak yenilikleri ve değişimleri takip ederek öğrencilerimizi ve yaşadığımız çevreyi olumlu etkilemek için bütün faaliyetleri ve etkinlikleri gerçekleştiriyoruz Kendini tanıyan ve başkalarına faydalı olabilen bireyler yetiştirmek öncelikli hedeflerimiz arasındadır Kurumumuzda görev yapan bütün personelimizle takım ruhu içerisinde başarılı ve faydalı olmaya çalışıyoruz

Yavuz Selim İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Köprübaşı
Okulun Telefonu: 236 5712726
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Temrek Mah Hükümet Cad No:4
Okulun Web Adresi: http://yselimiogretimmebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: yavuzselim_4545@hotmailcom
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Yavuz Selim İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com