|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, ilköğretim, köprübaşı, manisa, okulu, selim, yavuz |
Yavuz Selim İlköğretim Okulu Bilgileri Köprübaşı Manisa |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yavuz Selim İlköğretim Okulu Bilgileri Köprübaşı ManisaYavuz Selim İlköğretim Okulu Hakkında - Yavuz Selim İlköğretim Okulu Tanıtım - Yavuz Selim İlköğretim Okulu Resimleri - Yavuz Selim İlköğretim Okulu İletişim ![]() Yavuz Selim İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 1995 Yılına kadar Milli Egemenlik İlkokulu olarak eğitime devam eden okulumuz 15 09 1995 tarihinde Temrek Mahallesi, Hükümet Caddesi , 30 numaralı 4 katlı yeni binasında "Yavuz Selim İlköğretim Okulu" olarak eğitim öğretime devam etmiştir Halen 244 öğrenci, 1 müdür, 1 müdür yardımcısı, 6 sınıf öğretmeni, 9 branş öğretmeni, 1 memur ve 1 hizmetli kadrosu ile eğitim öğretime devam edilmektedir Kasar Köyü, Karabük Mahallesi, Çamyurdu Mahallesi öğrencileri taşıma yolu ile okulumuzda eğitime devam etmektedirler![]() Sınıf mevcudumuz ortalama 25 öğrencidir Genç bir öğretmen kadrosu ile her zaman en iyiyi hedefleyerek çalışmalarımıza devam etmekteyiz Okulumuzdan mezun olan öğrenciler Fen Lisesi, Anadolu öğretmen Lisesi, Anadolu Lisesi ve diğer liseleri tercih etmektedirler 2009-2010 öğretim yılında 33 öğrenciden 2 tanesi Fen lisesine, 7 tanesi Anadolu öğretmen lisesine, 5 tanesi Anadolu lisesine, 1 tanesi Güzel sanatlar lisesine, diğer öğrenciler ise Sağlık Meslek Lisesi başta olmak üzere diğer liselere yerleşmişlerdir![]() 2010-2011 öğretim yılında da il genelinde yapılan sınavlarda başarılarımız devam etmektedir Öğrencilerimiz sadece eğitim öğretim açısından değil sosyal ve sportif alanlarda da faaliyet göstermektedirler Okul bünyesi içerisinde voleybol, ayak tenisi ve futbol turnuvaları düzenlenmektedir 8 sınıf öğrencilerimiz her hafta ilçede yapılan meslek tanıtma seminerlerine katılmaktadırlar![]() Okulumuz tarafından düzenlenen yıl sonu gecesi öğrencileri, velileri, öğretmenleri ve ilçe halkını bir araya getiren önemli bir görsel şölendir ![]() Okul olarak amacımız ; Teknolojiye ayak uydurmaya çalışan ve teknolojiden yararlanan; sürekli okuyan, inceleyen, kendini yenileyen , vizyonu geniş, ideallerini gerçekleştirmeye çalışan gençlerin yetiştiği; bütün öğrencilerin "İlköğretim Kurumları Yönetmeliği"nin 5 maddesinde belirtilen "Türk Milli Eğitiminin Amaç ve İlkeleri" doğrultusunda bilime ve akla dayalı eğitim-öğretim ortamında bir üst öğrenime ve hayata hazırlandığı; tüm okul personeli, öğrenci ve velilerin işbirliği ve dayanışması ile bölgede ve çevrede her konuda nitelikli bir kurum olmaktır![]() Kurum olarak yenilikleri ve değişimleri takip ederek öğrencilerimizi ve yaşadığımız çevreyi olumlu etkilemek için bütün faaliyetleri ve etkinlikleri gerçekleştiriyoruz Kendini tanıyan ve başkalarına faydalı olabilen bireyler yetiştirmek öncelikli hedeflerimiz arasındadır Kurumumuzda görev yapan bütün personelimizle takım ruhu içerisinde başarılı ve faydalı olmaya çalışıyoruz![]() Yavuz Selim İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Köprübaşı Okulun Telefonu: 236 5712726 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Temrek Mah Hükümet Cad No:4 Okulun Web Adresi: http://yselimiogretim meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: yavuzselim_4545@hotmail comOkulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Yavuz Selim İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|