|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, hasanlar, hisarcık, ilköğretim, kütahya, okulu |
![]() |
Hasanlar İlköğretim Okulu Bilgileri Hisarcık Kütahya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hasanlar İlköğretim Okulu Bilgileri Hisarcık KütahyaHasanlar İlköğretim Okulu Hakkında - Hasanlar İlköğretim Okulu Tanıtım - Hasanlar İlköğretim Okulu Resimleri - Hasanlar İlköğretim Okulu İletişim ![]() Hasanlar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Hasanlar Köyünde ilkokul binasının yapımına 1926 yılında başlanmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Misyon Biz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bizöğrencilerimizin Milli Eğitim Genel Amaçları ve Temel ilkeleri doğrultusunda yetiştirilmesi, her şartta başarıyı elde edebilecek özgüveni kendisinde gören ve buna göre davranabilen, Atatürkçü düşünce sistemini benimsemiş bireyler olarak yetişmelerini sağlamak için varız ![]() Biz öğrencilerimiz ve çalışanlarımızın her zaman ve her yerde yeteri düzeyde iletişim kurma becerisi gösterebilen, sağlıklı ve mantıklı çözümler üretmek için bilimsel bilgiden yararlanmasını bilen ve kullanan, 21 ![]() ![]() Vizyon İstiyoruz ki ![]() ![]() ![]() Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin ![]() İstiyoruz ki ![]() ![]() ![]() Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için gerekli azami şartların sağlandığını bilsin ![]() ![]() İstiyoruz ki ![]() ![]() ![]() Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemini anlasın ![]() İstiyoruz ki ![]() ![]() ![]() Okulumuzda çalışanlar gerekeni yaparken kendilerinden emin olsun ![]() ![]() İsityoruz ki ![]() ![]() ![]() Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın ![]() Hasanlar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Hisarcık Okulun Telefonu: 274 496 2177 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://hasanlarilkogretim ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 425051@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Hasanlar İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|