|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
edebali, eskişehir, ilköğretim, odunpazarı, okulu |
![]() |
Edebali İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Edebali İlköğretim Okulu Odunpazarı EskişehirEdebali İlköğretim Okulu Hakkında - Edebali İlköğretim Okulu Tanıtım - Edebali İlköğretim Okulu Resimleri - Edebali İlköğretim Okulu İletişim ![]() Edebali İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulun, öğrencinin çevre ve hayatla bütünleştiği, mutlu ve huzurlu olduğu bir ortam olduğunu biliyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öğrencilerimize sevgimizi belli etmemiz, hiçbir şey yapamıyorsak da sevgiyle onlara bir kerecik dokunmamız onlara güzel kapıları belki ardına kadar açacaktır ![]() ![]() Öğretmen, öğrenci, veli ve idareci olarak birbirimize güven duyar ve gerçek sevgi ile birbirimize yaklaşırsak, anlayışla sorunlara çözüm bulmaya çalışırsak çözülemeyecek sorun kalmayacak ve okullarımız başarının engin sularında yüzecektir ![]() ![]() Bana göre sevgide sınır olmamalıdır ![]() ![]() ![]() Sinan ÇOLAK Edebali İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Odunpazarı Okulun Telefonu: 2223241217 Okulun Faksı: 2223242774 Okulun Adresi: ORHANGAZİ MAH ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://edebaliioo ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: SİNAN ÇOLAK Okulun Ulaşım Bilgileri: ODUNPAZARINDAN KALKAN 11 NUMARALI OTOBÜS VE STADYUM ARKASINDAN KALKAN 11 NUMARALI MÜNİBİSLERLE OKULUMUZA DİREK ULAŞIM VARDIR ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Edebali İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|