![]() |
Gazi İlköğretim Okulu Merkez Artvin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gazi İlköğretim Okulu Merkez ArtvinArtvindeki İlköğretim Okulları Hakkında - Gazi İlköğretim Okulu Tanıtımı - Gazi İlköğretim Okulu Hakkında - Artvin Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Gazi İlköğretim Okulu Resimleri Okulumuz Artvin Lisesi'nin yanında bulunan ve sökülmüş olan yerde 1922 yılında "Erkek Numune Mektebi" olarak eğitime başlamıştır ![]() Şimdiki 7 Mart İlköğretim Okulunun bulunduğu yerde "İsmet Paşa Mektebi" adı altında eğitim yapılmıştır ![]() Daha sonra Devlet Hastanesi'nin yanındaki Sağlık Müdürlüğü binasında faaliyet göstermiştir ![]() 1936 yılında ise şu anda yeni hastane binasının bulunduğu yerde o zaman bulunan eski binada faaliyetine devam etmiştir ![]() 1937 - 1938 yılında şimdiki "eski bina" olarak ve o dönemdeki adıyla halkevi binasına taşınmış ve burada eğitime devam etmiştir ![]() Mevcut bina yeterli olmayınca 1974 yılında "ek bina" yapılarak hizmete açılmıştır ![]() 1982 - 1983 öğretim yılında "Gazi İlköğretim Okulu" adını almış ve 8 yıllık eğitime geçmiştir ![]() Mevcut binalar yeterli olmayınca eskiden tiyatro ve düğün salonu olarak kullanılan bina yıkılmış ve yerine 18 derslikli ikinci bir ek bina yapılmış ve 1991 yılında hizmete açılmıştır ![]() Bugüne kadar Okulumuzdan 6480 kişiye ilkokul diploması,2420 kişiye ortaokul diploması,1523 kişiye de İlköğretim diploması verilmiştir ![]() ![]() ![]() Şu an okulumuzda 34 derslik,2 bilgisayar laboratuarı,1 Fen ve Teknoloji laboratuarı,2 Teknoloji ve Tasarım atölyesi,konferans salonu, kütüphane bulunmaktadır ![]() ![]() Gazi İlköğretim Okulu Artvin Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ARTVİN / MERKEZ Adı: GAZİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ÇARŞI MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 4662123477 Faks Numarası: 4662123420 E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi: Gazi İ ![]() ![]() İletişim Formu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|