|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ahmet, artvin, bölge, fevzi, ilköğretim, okulu, yatılı, şavşat |
![]() |
Ahmet Fevzi Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Şavşat Artvin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ahmet Fevzi Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Şavşat ArtvinArtvindeki İlköğretim Okulları Hakkında - Ahmet Fevzi Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Tanıtımı - Ahmet Fevzi Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Hakkında - Artvin Şavşat'taki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Ahmet Fevzi Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Resimleri OKULUMUZUN KISA TARİHÇESİ İlçemizde okul ilk kez 1918 yılı Eylül ayında (SATLEL) söğütlü mahallesinde açılmıştır ![]() ![]() ![]() 1927 yılına kadar eğitim –Öğretime devam eden okul,1927 yılında Merkez Kemal Paşa Camii yanına taşınmıştır ![]() ![]() ![]() Ahmet Fevzi adı ilk olarak Yeniköy Mahallesinde bulunan Merkez İlkokulunun adı değiştirilerek 1978-1979 öğretim yılında verilmiştir ![]() ![]() 1 Nisan 1987 tarihinde Ahmet Fevzi İlkokulunun adı Atatürk İlkokulu olarak değiştirilmiş,aynı tarihte Ahmet Fevzi adı Söğütlü Mahallesinde bulunan ilkokula verilmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() Ahmet Fevzi Pansiyonlu İlköğretim Okulu olarak 1998-1999 öğretim Yılının 1 ![]() ![]() Okul beş sınıf öğretmeni,1 idareci,8 hizmetli ve ilçeden görevlendirilen branş öğretmenleri ile öğretime devam etmiştir ![]() Milli Eğitim Bakanlığı, İlköğretim Genel Müdürlüğünün 19 Temmuz 2006 tarih ve B ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yine Milli Eğitim Bakanlığı, İlköğretim Genel Müdürlüğünün 25 Temmuz 2008 tarih ve B ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzda 9 Şubat 1999 tarihinde Müdür Yardımcılığına atanan Ercan BOZ Kasım 1999’a kadar okul müdürlüğüne vekalet etmiş,aynı tarihten itibaren Okul Müdürlüğü görevini Halil DEMİR yürütmektedir ![]() ![]() ![]() Ahmet Fevzi Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Artvin Şavşat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ARTVİN / ŞAVŞAT Adı: AHMET FEVZİ YATILI İLKÖĞRETİM BÖLGE OKULU Adresi: SÖĞÜTLÜ MAHALLESI ŞAVŞAT-ARTVIN Telefon Numarası: 4665173722 Faks Numarası: 4665173722 E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi: ARTVİN - ŞAVŞAT - Ahmet Fevzi İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|