|
|
Konu Araçları |
cengiz, deliktaş, dikili, ilköğretim, izmir, okulu, topel, şehit |
Deliktaş Şehit Cengiz Topel İlköğretim Okulu Dikili İzmir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Deliktaş Şehit Cengiz Topel İlköğretim Okulu Dikili İzmirDeliktaş Şehit Cengiz Topel İlköğretim Okulu Hakkında - Deliktaş Şehit Cengiz Topel İlköğretim Okulu Tanıtım - Deliktaş Şehit Cengiz Topel İlköğretim Okulu Resimleri - Deliktaş Şehit Cengiz Topel İlköğretim Okulu İletişim Deliktaş Şehit Cengiz Topel İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Deliktaş Şehit Cengiz Topel İlköğretim Okulu İzmir Dikili İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Deliktaş Şehit Cengiz Topel İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Deliktaş Şehit Cengiz Topel İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Deliktaş Şehit Cengiz Topel İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Deliktaş Şehit Cengiz Topel İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Deliktaş Şehit Cengiz Topel İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Dikili Okul Adresi : DELİKTAŞ KÖYÜ Dikili İzmir Telefon Numarası: 2326725348 Faks Numarası: 2326725348 Okul Web Sitesi : Okul E-Mail : Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Deliktaş Şehit Cengiz Topel İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|