08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Konya Dr.Faruk Sükan Doğum Ve Çocuk Hastanesi İlköğretim Okulu Selçuklu Konya
Konya Dr faruk Sükan Doğum Ve Çocuk Hastanesi İlköğretim Okulu Hakkında - Konya Dr faruk Sükan Doğum Ve Çocuk Hastanesi İlköğretim Okulu Tanıtım - Konya Dr faruk Sükan Doğum Ve Çocuk Hastanesi İlköğretim Okulu Resimleri - Konya Dr faruk Sükan Doğum Ve Çocuk Hastanesi İlköğretim Okulu İletişim
Selçuklu Konya Dr faruk Sükan Doğum Ve Çocuk Hastanesi İlköğretim Okulu Konya Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Selçuklu Konya Dr faruk Sükan Doğum Ve Çocuk Hastanesi İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Selçuklu Konya Dr faruk Sükan Doğum Ve Çocuk Hastanesi İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Selçuklu Konya Dr faruk Sükan Doğum Ve Çocuk Hastanesi İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Selçuklu Konya Dr faruk Sükan Doğum Ve Çocuk Hastanesi İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Konya Dr faruk Sükan Doğum Ve Çocuk Hastanesi İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: SELÇUKLU KONYA DR FARUK SÜKAN DOĞUM VE ÇOCUK HASTANESİ İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: DRFARUKSÜKANDOĞUMVEÇOCUKHASTAN ESİ
Telefon Numarası: 3322360062
Faks Numarası:
E-mail Adresi:
Web Adresi: -
Kaynak : webrehberi biz
|
|
|